Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:24 | January 3, 2019

Solterapi

Solterapi i sin bästa form idag.

Iskallt men strålande sol. Jag powerwalkade fram och tillbaka till restaurangen (Schönried – Hotel Hornberg) i snön med barnvagnen, vääääldigt svettigt kan jag säga. Väl på plats blev det värmande soppa och varm choklad för mig, ostfondue för de andra. Så väldigt trevligt! 

Påbyltade trots solen. Men ljuvligt att vara ute hela dagen och efter november och december-gråmurret vi hade i Stockholm känns det helt fantastiskt att få solen i ögonen igen. Cedric har förstås Åre VM-mössan på, lite reklam måste vi ju ändå göra. 😉

Några dagar kvar av lugn och återhämtning innan det blir fullt ös igen. Jag laddar upp!

KRAM


3 kommentarer3 kommentarer om “Solterapi”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härliga bilder och Ni ser som alltid så fina ut ihop…
  Här har varit mulet hela dan och lätt regn men kort…
  Har man bara på sig i flera lager är det helt ok att sitta ute o lyssna till vågorna….

  Reply
 • Solterapi; synnerligen effektivt☀

  Reply
 • Instämmer verkligen i begreppet ” solterapi” idag har det igen varit molnfri himmel sol o vågbrus är SÅ välgörande…😉🤗

  Reply