Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:52 | January 4, 2019

Chalet style

God morgon mina vänner!

Inget Gstaadbesök utan lite alpinredning eller “chalet style” som böckerna kallar det.

Här är en spansk kvinna som inrett huset vi brukar bo i och gjort det väldigt coolt måste jag säga. En mix av chalet style och spanskt lantliv.

Det blir väldigt ombonat med alla plädar/kuddar/mönster/mattor och så denna röda nyans överallt. Det här är ju huset som Cedric gjorde om från lada till chalet och de har bott här under hösten så snart kommer det att se ut så här igen:

Inget fel på det heller, haha, men jag gillar verkligen när man får se ett boende på så många olika sätt. Det är ju det jag tjatar om hela tiden i inredningssammanhang – våga vara personlig och inred bara för dig själv!

I vår kommer jag satsa mycket på utbildning inom inredning. Tillsammans med Sköna Hem har jag ju redan en onlinekurs igång och vi håller nu på med nummer två som nästan är klar. Allt är inspelat och klart, nu ska vi bara få ihop alla bitar. Det är fenomenala Desiree som hjälper mig med det och jag ääääälskar när man jobbar med människor som får en att bli dubbelt så bra. Jag har förmånen att ha några sådana kvinnor i mitt liv som bara är så grymma att jobba ihop med och jag är väldigt tacksam för det. Men det får bli ett annat inlägg. 😉

Men vi kommer ta saker ytterligare ett snäpp med kurserna och det blir så kul.

Sedan kommer jag att spela in många fler youtube-klipp med just tutorials kring inredning, så kul!

Är det något speciellt ni vill se förutom gardiner som många av er efterlyst sedan tidigare? Eller annat förutom inredning? 

NU – latte (finns tyvärr ingen drickbar havrelatte här, den är fööör äcklig) och soluppgång över bergen.

KRAM

 


15 kommentarer15 kommentarer om “Chalet style”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Chalet style mixat med lite nordamerikansk vilda västern stil passar väldigt bra i det huset. Den röda färgen bryter ju av fint mot allt trä och adderar en mysfaktor.

  Reply
 • Tänker på vägglampor, det ser man inte så ofta…
  Det skulle ju kunna vara riktigt snyggt, både som dekoration/ljuskonst och mys. Så det skulle uppskattas, förmodligen av fler än mig😉, om lite inspirerande bilder och tips dök upp… Eventuellt.
  Sen en liten undran; var hittar jag en snygg leopardmönstrad kudde?
  Googlat sedan November, hittar flera…Men inte “rätt”.
  (Dock är inte detta ett stort bekymmer😊)

  Reply
 • Har du kollat på
  Oscar & Clothilde ???

  Reply
 • Nej, det har jag inte.
  Ska kolla, tack snälla för tipset!
  Det är något skumt med mina googlingar; trots att jag liksom försöker “variera sökordet” och kringgå algoritmerna för det jag söker, så kommer samma sidor upp ändå….
  Störande att ha en kamp med Google.

  Reply
 • Men du, exakt så är det för mig med! Söker ibland på saker och får upp samma trots variation i sökord, samt även att jag får upp förvånansvärt lite (tex. söker jag mycket på mattor just nu och får upp samma (skräpsidor) varje gång..blir tokig.) Kanske ngn inställning man har med historik som ligger fel. Teknik och jag=👎

  Reply
 • Ja inte lätt med Google o sökord, skrivit till några företag som jag ofta söker på t.ex. Klingel, men är värdelöst o skriva in ett sökord, får upp ngt helt annat som är totalt Goddag Yxskaft, får till svar att de skall prata med sin webavdelning…🙄

  Reply
 • Hittade ett superfint skrin i sköldpaddsfärgat glas hos Oscar & Clothilde. På rea!
  Fanns fina kuddar, speciellt en tigervariant; men kände mig inte riktigt komfortabel med priset…

 • Ja det är det lustiga med O & C kan finnas ngt jättefint på rea el bra pris men bredvid kan finnas ngt som kan få en att svimma pga priset,
  Posh Living i Mood gallerian har mkt och är prisvärda….
  Tror jag sett iaf tigerkuddar där….

  Reply
 • Håller med att havrelatte borde införas här med är det första jag skall inta väl hemma…
  Håller även med gällande inredning att den skall va personlig och relaterad till landet så här har jag tagit upp Spanska färger ocragult, stark röd med inslag av varm orange och svart i form av ljusstakar, gardinstänger, bord och tavelramar till vita väggar, mkt nöjd med resultatet…
  Äv om det varit hårt slit när jag köpte lghten gick gardiner o överkast i blått förstår inte va blått har här o göra, nej bort med alltihopa….
  Blir så ombonat o varmt med färger ovan, men som sagt smaken e olika….

  Reply
 • Wow vad mysiga bilder!! Där skulle jag vela bo en stund<3

  Reply
 • God fortsättning🤗Andrea! Älskar Slettvolls inredning, men de är ack för dyra! Kan du ge alternativa förslag för billigare peng är vi nog många som skulle bli tacksamma😊👌konsollbord… , runda svarta soffbord….

  Reply
 • Ja jag köpte min svarta soffbord på Jotex 2 st demonterade virade in delarna i en matta och hade dem i resväkan satte ihop dem här så nöjd, är som en bricka med ca 1 cm kant o svarvat mellan bricka och fotplattan som är lätt förhöjd mot mitten….

  Reply
 • Hej och god fortsättning! Jag har varit en trogen bloggläsare i många år. Just dina uppdateringar från Schweiz och alla hiker ni gör har varit en stor bidragande faktor i att vi nu bokat in Lenk och Schweiz i sommar. Kan ju googla på dina gamla inlägg men jag vill ju veta allt om vilka hiker/fina platser man inte får missa (har barn på 8 och 11 år.) Det är ett önskemål från mig! Sparenmoos är redan bokad 😁 Tack för all pepp och genuin inspiration du bidrar med! Kramar Anna

  Reply
 • Er trädgård vore det spännande att få följa, både årstidsmässigt och hur ni tänker om något ska ändras (den kanske redan är bra, men om du/ni tänker ändra något vore det kul att ta del av resonemanget). Det är ju en form av inredande fast ute liksom.
  Mam tänker ju ofta att rumsindela trädgården också, med häckar och annat
  kul 😀

  Reply
 • Jag skulle uppskatta matt tips. Hur man skall tänka tex beroendes på övrigt, såsom golvmaterial, väggar, färgmässigt, storlek, ev mönster mm. Brukar få ihop saker hyfsat, men är totalt lost i matt träsket just nu och får inte till det..

  Reply