Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:56 | January 6, 2019

Sjuttio på Schuttis

Sjuttio på Schuttis – en klassisker som Mickan i Solsidan myntade.

Riktigt så kul hade jag inte igår men hittade dessa godbitar som jag spanat in sedan i höstas på 50%. Mycket nöjd med mitt reakap.

Snygga eller hur? Här hittar du hela Schuttis-rean. 😉 Adlink.

Igår hade vi en härlig fika/drink med kompisar på The Alpina. En italienare, en brittiska, en schweizare, en iranska, en belgare och så jag. ÄLSKAR att det är så internationellt. Isabella lekte med Isabelle som bor i Singapore och Hyppolythe som bor i Geneve. Man behöver inte kommunicera så bra när man ändå bara springer runt och hoppar i soffor. 😉

// Skjorta, 40% rea // Jeans // Kängorna är slut men däremot finns dessa godbitar kvar och på 40% rea // Adlinks.

Idag ska vi packa allt, ta en avslutningslunch på Eagle och i morgon bär det av mot Geneve. Först en lunch med Cedrics syster och sedan hem till Sverige och de stora barnen + Jaxy. Jag LÄNGTAR. Tur att vi kan facetimea. <3

Ha en fin dag!

KRAM


3 kommentarer3 kommentarer om “Sjuttio på Schuttis”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snygga skor!!!
  Själv såg jag att en väska från Red Valentino; som jag trånat som besatt efter också fanns på 50%:s rean…
  Får ta ett budgetmöte med mig själv😉
  Hur går det med renoveringen av badrummet förresten?

  Reply
 • Ja vrålsnygg skor ser en och annan dam trippa fram i den typen av boats oftast leopard, skulle aldrig kunna gå i dem men snygga på andra och i skyltfönster, scetchers som jag köpt här är nog första gången jag kunnat gå i ett par nya skor dag ut o dag in utan skoskav, rekord.🤗..
  Som sagt så ser jag inte fram emot att komma hem o halka runt i snömodd🙄

  Reply
 • Hej
  Vilka snygga stövlar. Tack för all uppdatering på er resa, förstår att du längtar nu efter de andra barnen och sötnosen Jaxy. Hoppas du kommer snart till Nyhetsmorgon
  Välkommen hem till Stockholm
  Kram

  Reply