Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:25 | January 7, 2019

Mål 2019

Om det var best of för 2018 igår så blir det mål för 2019 nu. 🙂

Sitter på Charly’s och intar den sista varma chokladen och mandelcroissanten på länge. Nu blir det sockerfritt ett tag framöver. Känner mig riktigt peppad faktiskt.

Det är det bästa med jul/nyårsmatfrossan, man blir så pepp på att äta hälsosamt och träna. Jag har bokat upp fem på Barrys redan och från och med i morgon blir det nyttig mat här hemma. Mer om det i ett annat inlägg tänkte jag, nu till målen.

TRÄNING OCH MENTAL HÄLSA (LÄS STRESSKONTROLL)

Fortsätta min träning på Barrys, Becore och i naturen. Avsätta tid till det som är absolut icke-förhandlingsbar. När jag tränar blir jag en så mycket bättre person på alla plan. Äter bättre, sover bättre, presterar bättre, mer stresstålig och liksom gladare. Ett vinnande koncept som jag inte kommer rucka på. Jag skulle dock kunna tänka mig att lägga till ett yogapass här och där för rörlighetens skull.

Min bästa PT.

HUSET

Bli klar med alla små och stora saker. Närmast är badrummet som nu så sakta blir färdigt. Jag räknar med februari innan allt är på plats då vissa saker inte kan beställas förrän andra saker är uppe osv.

Göra en platsbyggd bokhylla i tv-rummet. Göra om befintlig förvaring i kontoret på annat sätt för att frigöra väggyta. Fixa nytt badkar och kommod till barnens badrum. Hitta en snygg matplatsmatta och stolar. Fixa elementskydd. Måla lite här och där som aldrig blev gjort när vi flyttade in.

Inspirationsbild badrummet.

TRÄDGÅRDEN

Sätta staket runt tomten så att barn och hund kan röja fritt. Hitta en lekstuga med rutschkana. Plantera fler odlingslådor, det var ju så magiskt kul förra sommaren med allt som växte. Hitta utemöbler!! Nu när vi bott ett år med trädgården har vi bättre koll på solen/skuggan/vad som växer vart osv.

plommonsylt

JOBB

Fortsätta med blogg/instagram och alla mina härliga samarbeten. Jag tycker att det är genuint roligt att få vara så kreativ på daglig basis. Verkligen spänna bågen med min youtube-kanal, här har jag nu hittat en person som kan hjälpa mig – det är ett lite för stort projekt att dra runt själv om det ska bli som jag vill. Utveckla mina inspirationskvällar till fler städer. Försöka hinna inreda mer åt andra (hann nästan ingenting 2018). Jobba mer som moderator, något som jag tycker är underbart roligt. Fortsätta med mina Nyhetsmorgoninslag.

Har ni några andra förslag på vad ni tycker att jag borde hitta på? 😉

PERSONLIG UTVECKLING/EGENTID

Ta mig tid varje vecka till “vad som helst” för min egen skull. Med tre kids och konstant jobb-mode på blir det sällan bara Andrea-tid. Det kan vara en halvtimme med en latte och en tidning, en promenad med en vän, en god bok, en massage, en timmes meditation, en resa, en promenad med hunden. Men liksom själv. 😉

MAMMALIVET

Jag tycker – förstås haha – att jag är en supermamma, men något som både jag och barnen ska skära ner på är skärmtid. Mer spel/böcker/interaktion/sport/umgänge än telefonflippande.

MILJÖ/VÄLGÖRENHET

Fortsätta stötta de organisationer där jag är månadsgivare, fortsätta återvinna typ allt, fortsätta skänka allt vi inte använder till insamlingen (Erikshjälpen/Myrorna/Human Bridge) på återvinningen eller i vår eminenta “Bortskänkes Lidingögrupp” på FB. Titta på en ny bil som är eldriven men som får plats med oss alla inkl inredning/barnvagn etc etc, tips någon?

Vad har ni för mål för 2019?

KRAM

 

 


9 kommentarer9 kommentarer om “Mål 2019”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Här kommer ett biltips 🙂 Jag är inne på min andra laddhybrid en: “Mitsubishi Outlander PHEV 2.4 Laddhybrid 4WD Fleet Edition” och är supernöjd! Den är, vad jag vet, störst av laddhybriderna och något högre än “vanliga bilar” samt mkt viktigt för mig – fyrhjulsdriven (isiga vintrar i Skåne ;-). Jag har två Golden Retrievers och de får plats där bak. Baksätet är väldigt rymligt också. Klart bästa bilen jag har haft (av BMW, Alfa, Volvo, Saab och Renault). Lycka till!

  Reply
 • Bra bilrekommendation, tänkte säga samma! Fick min bil häromdagen och är supernöjd! 🙂

  Reply
 • Av hela mitt hjärta rekommenderar jag yoga och meditation❤!
  Smidighet, balans och styrka; både fysiskt och psykiskt.
  En bonus är att yoga dessutom har en positiv och effektivt föryngrande inverkan på utseendet; om man nu är intresserad av det…
  Själv kombinerar jag med löpning för konditionens skull.
  Prova Asthanga yoga, tror det skulle passa dig. Lite tuffare men otroligt bra träning.
  Namaste😉

  Reply
 • Nyttig mat. Jag fick Otto Lenghis kokbok ” Simple”. Fantastiskt god mat. Många nya kryddor och sammansättningar som känns fräscht och modernt.

  Reply
 • Skulle vilja se dig som programledare för inredningsprogram. Förändra, förnya, förbättra med relativt enkla (och budget) medel. ”Projekt” där tex en familj har önskemål utifrån specifik situation, om att göra om en del av sitt hem.

  Reply
 • Hur blir det din “By Andreashop” med dina egna saker? Känns som det tog slut? Synd i så fall. Jag har köpt underlägg, brickor, handdukar och ljus. Alla mina svärdöttrar(jag har tre 🙂 har fått i present och jag skulle gärna handla mer.<3

  Kram Anna-Karin

  Reply
 • Kolla rean nu! Måste byta webshopsplats så jag måste sälja lager. 🙂

  Reply
 • Yes!
  Hoppas på mycket nytt och fint sen 🙂

  Reply
 • Ja jag måste säga att jag blir lite stressad av måsten gällande träning, till mina pt som mår dåligt, brukar jag föreslå ET egen tid för det inre rummet. Träning är inte svaret för allt, alltid.
  Stämmer verkligen på mig, här får jag tid för det inre rummet, otroligt välgörande.. behöver inte byta kläder flera ggr i Sth går man ju inte ut på gatan hur som helst…
  För Dig Andrea önskar jag fler härliga stunder i den underbara långa blå kaftanen (?) Omgiven av den vackra medelhavsbusken
  Nerium Oleander hav o berg i bakgrunden, ser riktigt återskapade ut….💚

  Reply