Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:02 | January 10, 2019

Barrys, Nya stolar, Budgettallrikar

En härlig dag i hemmafixandets tecken!

Startade med ett Barryspass och deras goda “Skinny PB choc” efteråt. Supergod smoothie med choklad/jordnötssmörsmak. 

Sedan tog jag en lov inne i Ikeas köksbutik, alltid på jakt efter inspiration.

Till min förvåning såg jag att de nu har liknande gröna kålbladstallrikar som Svenskt Tenn!

Noterade den här snygga loftlösningen med smart förvaring i trappan upp. 

Svängde förbi Kvm som jag brukar köpa mattor från och hämtade upp lite prover på temat “bränd aprikos”.

Som jag nu har testat här hemma med ett par stolar som jag också behövde testa färgen på. Ljuset slår så hårt mot kameran men färgen på mattan är top top top. Det lutar åt den beige stolen med mattan under.

Hade även en finsnickare här för att titta på bokhyllor på de två väggar som man ser i bilden. På varsin sida om fönstret alltså. Kommer bli så bra. Vi behöver mer förvaring för alla mina tallrikar/glas/stylingprylar hehe. Det är inte lätt att bo med en inredare som fotar mycket. 😉

Passade också på att göra en kladd på hur väggen med dusch + kommod kommer att se ut till bänkskiveföretaget. Vi kommer jobba med antingen Silestone eller Dekton-material som är så snygga men också så tåliga. Efter Dianas nagellacksdebacle i vår förra lägenhet gillar jag allt som är snyggt och tåligt… Vi har Silestone i köket (färg Vortium) och det är så skönt att inte behöva stressa över oljefläckar eller glasringar som jag alltid gjorde i mitt förra hus där vi hade marmor.

Nu behöver jag bara hitta en färg på skivan som pratar med plattorna i duschen. Angenäma problem. 😉

KRAM


6 kommentarer6 kommentarer om “Barrys, Nya stolar, Budgettallrikar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snygga stolar! Var kommer de ifrån? Tycker mycket om mode och inredning och blir alltid inspirerad av din blogg.
  Hälsningar Charlotta

  Reply
 • De kommer från Mio! 🙂

  Reply
 • Jag såg kålbladsporslin på Arket också.

  Reply
 • Oj oj

  Reply
 • Funderar på, om det inte är svårt att hålla tygstolar o ljus heltäckningsmatta fina, så länge man har små barn i huset? I synnerhet, om det är här man sitter o äter.
  (OK, man kan spilla som vuxen också!)

  Reply
 • Nja, mattan är anpassad för kraftig rengöring och stolarna likaså. Jag vill inte ha praktiska stolar i tio år innan barnen har lite mer kroppskontroll, haha, jag vill ha fint nu. 😉

  Reply