Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:49 | January 11, 2019

Vitt på vitt

Vitt på vitt, alltid lika fräscht på vintern.

Här har jag skojat till det med ett hårband för att få in lite värme i det hela. 

Bilden är från förra januari men allt finns kvar:

Vit skjorta på 50% rea, vit tröja på 50% rea , scarf och det som ska bli min nästa modeinvestering – vita jeans. Adlinks.

Idag väntar möte om ny färgsättning på Källhagen, möte om kläder för olika events, styling och plåtning för ett samarbete plus en powernap. Den lilla busungen har hållit mig vaken halva natten och jag är lite zzzz idag.

Happy Friday!

KRAM


8 kommentarer8 kommentarer om “Vitt på vitt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här