Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:12 | January 14, 2019

Sommar och sol

Alltså fy så kallt det var idag, jag får panik. Ni som följt mig länge vet att vintern inte är min årstid.

Visst, det är vackert och ibland riktigt härlig med skidåkning/längd/vinterpromenad. Det är vardagsvintern jag har väldigt svårt för. Jag har frusit hela dagen känns lite som.

Piggade upp mig själv med att leta i bloggbiblioteket efter en härlig kväll i våras:

   uteliv

Vad kan jag säga. Längtar är stor. 😉

Nu – förbereda allt inför i morgon.

KRAM


3 kommentarer3 kommentarer om “Sommar och sol”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Håller med och halkan skall vi inte prata om > såphalt, och naturligtvis en präktig förkylning så fort jag sätter fötterna på svenska mark…
  Som du skrev vad skulle jag hem o göra ?? Benvärmare, 2 leggings, dunkappa o pälsmössa…

  Reply
 • Ja, fy farao. Nu är det en enda lång transportsträcka fram tills vi har vår och lite värmande sol igen. Fast tycker mig skönja “ljuset” lite redan, det blir liksom ett annat slags sken på eftermiddagarna nu (OCH avslöjande beträffande fönster odyl..) iaf här nere i väst. Bilderna..pioner, oh ja, som man längtar.

  Reply
 • Håller med. Som tur är tycker jag min skönja lite ljusare dagar så vi är på väg åt rätt håll. Men kallt är det, brrr!

  Reply