Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:36 | January 16, 2019

Vacker blomsteruppsättning, Tips

Idag var jag ute på Formex igen med min inredningskund från Skövde, Emelie.

Vi körde fullt varv och jag fastnade för den här roliga blomstermontern. Det är ju inte äkta blommor förstås men jag tog genast inspirationen till de här vackra borden med “tak”. 

Så enkelt, så smart! Hobbysnickaren i mig tolkar det som att de använt lite grövre reglar bara och så armeringsjärn för att fixa ställningen. Tänk så fin liten pergola ute i sommar tex, eller roligt i ett barnrum?

Snappade även upp den här käcka rumsavdelaren med utrymme på båda sidorna. Mdf-skivor runt om och så hjul. DYI när det är som bäst. 🙂

Jag sitter ju och pular med ritningen till vår bokhylla i tv-rummet och här fick jag bra inspiration. Kul!

KRAM


2 kommentarer2 kommentarer om “Vacker blomsteruppsättning, Tips”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så härligt att titta på alla blombilder när jag sitter på VC sen 3 tim fick inhalera o måste vänta 20 min innan jag får blåsa igen, hade lite pip i luftrören har en ordentlig ÖLI och förkylning. Är idag 1v sen jag kom från Spanien😷🤧🙄
    Suck…

    Reply
  • Nä så tråkigt. Hoppas du mår bättre nu.

    Reply