Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:50 | January 17, 2019

Positiv energi

Alltså jag älskar när saker bara händer. Det är så mycket härlig, positiv energi överallt just nu och jag njuter. 

Är det januari och “nya-tag-andan”, att det blir ljusare eller är folk bara på bättre humör/mer kreativa/mer positiva? Eller är det jag som är mer positiv och det jag sänder ut får jag tillbaka? Jag har inte svaret men I like it. 😉

SÅ kul möten idag. Jag säger bara – ni som köpt biljett till Inspirationskvällen kommer inte bli besvikna! Det kommer att bli så kul och bra och fullspäckat med inspiration.

Men jag märker också att det är drag under galoscherna nu. Fullspäckade dagar och en mailkorg som svämmar över.

Idag var jag på en pressträff för Edblad som förutom vårnyheter också bjöd på ett spännande föredrag om mindfulness/stresshantering/positivt tänkande och det var verkligen inspirerande.

Hur vi ska börja dagen med att bara andas in och “vara”. Tänka tre positiva tankar. Jag måste ju erkänna att det är lite svårt när man har en mistlur i rummet bredvid på morgonen att liksom rofyllt sätta sig upp och djupandas, men jag tänker att jag kan försöka! Att känna tacksamhet är inte så svårt, det går att göra på vägen in till mistluren. 😉

Härligt och inspirerande var det i alla fall och jag kom därifrån med den här underbara lilla godbiten till väska. Oups. Men en så bra vår/sommarfärg och med det här extra axelbandet till blir det ju rena fin-väskan. Adlinks.

NU – mata barn som sitter bredvid mig och skriker. Haha, mindfulness! 🙂

KRAM

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Positiv energi”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Namaste☀

    Reply
  • Jag känner också att det är mycket positivt i januari. Jag har teaterpremiär ikväll, har snart skrivit färdigt min nästa pjäs. danskurserna startar nästa vecka och det blir ljusare!!! Mycket roliga saker som man blir positivt inställd av! Och inspirationskvällen ser jag verkligen fram emot!

    Reply