Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:51 | January 18, 2019

Iskyla

OMG vilken iskyla i morse. Frös som en hund. Men nu har jag tränat och haft några roliga möte + druckit en smarrig havrelatte så nu är jag på G!

Ikväll är det Ellegala så i eftermiddag blir det till att glamma till sig.

Tänkte visa lite snygga vita tröjor jag haft och älskat. Vita, stickade tröjor verkar vara min grej, haha. 

Den här godbiten hade jag så mycket förra våren och det finns en supersnygg budgetvariant på den HÄR. 

Eller den här godbiten!

Slätstickat!

gant

Min favorittröja den här hösten!

Slätstickad!  Eller den här snygga på rea nu. Adlinks.

NU – förskola, barnmys och så på med glammet! 🙂

KRAM

 


4 kommentarer4 kommentarer om “Iskyla”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så mycket fint du delar med dig😊har några frågor där du har den blå kavajen är det Filippas K tröja eller har du en annan? Sen POLO RALPH LAUREN tröjan med gant jeansen har du valt din vanliga storlek eller vilken storlek har du på din?
  Tack på förhand

  Reply
 • Hej Anna, menar du Polo RL-tröjan med lite volang? Den har jag XS i, axlarna blev för breda i S. Jag har Gant under kappan men den finns inte kvar. Även Day hade en sådan modell men FilippaK-varianten är så fin och typ identisk. Funderar på att slå till på den i ljusblått. 😉

  Reply
 • Hur gör du för att inte få smink på vita tröjan?

  Reply
 • Hmm, sminkar inte under käken 😉

  Reply