Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:27 | January 20, 2019

Staycation, Nobis Hotel

Staycation på Nobis Hotel igår. Vilken megalyx säger jag bara.

Vi vågade oss på en barnfrikväll (första på 2,5 månad tror jag) och en hel natts sömn båda två. Jag var så slut efter den här veckan att jag sov middag två timmar igår efter Nyhetsmorgon. Helt galet, jag kom knappt upp, jag hade kunnat sova hela eftermiddagen tror jag. Inatt har jag sovit 11h så uppenbarligen hade jag ett stort sömnbehov. Hela jullovet var ganska lite sömn eftersom Isabella sover så dåligt och när man aldrig riktigt får sova ordentligt blir man till slut – trött. Vi försöker ändå att turas om men det är som om vi aldrig riktigt kommer ikapp.

Vi hann precis checka in, ta ett bad med By Redos lyxiga produkter till hands innan det blev drink i Guldbaren och en brakmiddag på Noi. Noi är den restaurang som serverar bland den godaste maten i Stockholm i mitt tycke. Helt fab och vi rullade därifrån så mätta och belåtna. 

 

En drink i Guldbaren, check. // Spetsklänning // Silverväska // Adlinks.

Utsikten i morse när jag väl slagit upp mina gröna.

Ett kik i den underbara loungen innan det bar av hem igen.

nobis hotel

Vitt på vitt! // Kappa gammal men identisk här på 50% rea! // Tröja // Jeans // Mina nya reafyndskor som är slut nu men finns identiska på 60% rea nu // Väska // Adlinks.

Eftermiddagen blev så mysig. Jag och Diana möblerade om i hennes rum litegrann, vi rensade ut lite hemma och tog en sväng till återvinningen (såklart haha, vem är jag utan återvinningen?) och sedan blev det snowraceråkning vid Elfvik. INGEN var där!

Det var magisk solnedgång och vi hade hela fältet för oss själva.

Vintern är ju inte min årstid, men när solen bjuder till på det här viset är jag ju inte ogin. 😉

Nu ska jag fixa lite hemma inför veckan och gå och lägga mig tidigt, haha, nu ger jag sömn-järnet!

KRAM

 

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Staycation, Nobis Hotel”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snygg kappa ledigt till jeans men ändå elegant med väskan till…
  Ja igår var väl första dagen sen jag kom hem det var ordentligt ljus mitt på dagen men ändå iskallt o såphalt….
  Sömnen är jätteviktig den är hjärnans återställare som jag brukar säga..

  Reply
 • Ja, så gott på Noi!
  Och håller helt med om att sömnen är bland det mest avgörande för välbefinnandet vi har….

  Reply
 • Härlig vinter bild.. Bra att du lägger in lite vuxentid/ egentid..

  Önskar dig o familjen en fin vecka ⛄️⛄️⛄️

  Mvh
  Masse Roslagen /Småland

  Reply
 • Tack detsamma Masse!

  Reply
 • Hej! Blev så inspirerad av dina vita tröjor så jag beställde din favorit från Filippa K. Ser att du har den på bilden ovan. Jättesnygg och tack för tipset.❤️

  Reply