Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:08 | January 21, 2019

Årets deppigaste dag?

Det här är tydligen årets deppigaste dag enligt “experter”. Ja inte vet jag, jag känner inget. 😉

Tvärtom! Måndag, solsken, bra energi, rivit av ett Barryspass och en härlig lunch med Lisen på Lett och snart har jag ett kul möte.

Vad händer då i veckan?

Jobb: 

Flera möten och planering för samarbeten/inspirationskvällen/moderatorjobb. Resa till Helsingborg över dagen på torsdag och inredningsjobb som måste slutföras.

Hemma: 

Våra nya matstolar har kommit och ska hämtas/monteras. Woop woop. Badrummet rullar på och beräknas klart om ca två veckor. Det är ev bänksskivan och duschväggen som kan ta lite tid då jag vill ha specialez där. Men ändå, så härligt. Riktigt längtar till att få allt klart där nu.

Sitter ju fortfarande och ritar/planerar för min platsbyggda bokhylla i tv-rummet och har kommit fram till att jag vill ha en variant runt matplatsen också. Men jag höll på att trilla av stolen när jag fick en offert så nu kanske jag får tänka om. Hmm.

Resor: 

Inga resor inplanerade förutom Helsingborg då. Väldigt skönt att bara vara hemma nu och fixa. Samla kraft och energi till en fullspäckad vår.

Mat: 

Vi fortsätter på vår inslagna vego/vegan-väg. Endast kött om man blir bjuden är modellen. Det går så bra! Igår satt Isabella glatt och mumsade på “fiskpinnar” gjorda på quorn. Tacos på veggiefärs och däremellan grönsaker. Funkar toppen. Däremot är det ju si och så med sockret, fy så svårt det har varit att sluta med det. Men jag har dragit ner konsumtionen till nästan noll, men att helt sluta har jag haft alldeles för dålig karaktär för… 😉

Annars då?

Staycation, mitt nya! Planerar redan för nästa, haha. Vilken investering i sömn, kvalitetstid med Cedric och skärmfri tid. Vi bestämde att vi inte skulle ha med datorerna och att vi inte fick använda telefonerna om det inte var barnen som ringde. Så nyttigt och så skönt att bara stänga ner/av.

Här kommer lite inspiration från samma vecka förra året då vi var i Paris över helgen och bodde hos vänner i det här tjusiga huset:

Hoppas du får en kanonvecka!

KRAM

 

 

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Årets deppigaste dag?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Sååå snyggt. Vilken lyx att få bo så!!! Romantiskt men ända inte för “plåttrigt”

    Reply
  • Ja en del bilder tål verkligen att visas om och om igen dessa är så fantastiska….

    Reply