Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:30 | January 22, 2019

Blått, vitt, grått och guld i inredningen

Jag sitter med ett förslag till en kund som gärna vill ha en blå soffa. Väggarna är målade i grått och jag tänker att man ju vill få in lite värme!

Då är ju just guld/mässing ett superbra knep. Som kudde, detalj eller soffbord tex.

Lite bilder från stylingar jag gjort:

gladan gladan

Det blir fint ihop tycker jag!

Nu ska jag åka och hämta våra nya matstolar, så roligt!

KRAM


6 kommentarer6 kommentarer om “Blått, vitt, grått och guld i inredningen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för tipset. Jag håller på och försöker få ordning på mitt nya, stora vardagsrum och jag har just grå väggar och blå (fast mörkblå) soffa. Mer guld/mässing får det bli! Men jag har också märkt att orange gör sig bra, iallafall hos mig. Inte skrik-orange då, utan aningens mer urtvättad…jättefint ihop med grått.
  Tack även för bästa bloggen!

  Reply
 • Älskar guldkuddarna! Var kommer de ifrån?

  Reply
 • Köpta på Bohem för flera år sedan men jag tror de finns kvar i någon variant! 🙂

  Reply
 • Tack!!

  Reply
 • Har precis så men med mörkblå soffa. Mitt problem är vad jag ska ha för färg på gardinerna?!? Har tre fönster plus en skjutbar altandörr och måste ha gardiner pga insyn. Tacksam på förslag.

  Reply
 • Ljusblått! Så fint mot det mörkblåa och guld.

  Reply