Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:17 | January 23, 2019

Buster & Punch

I morse var jag på en härlig pressfrukost hos Buster & Punch.

Supersnygga möbler och inredningsdetaljer. Just de här borden lanserades idag. 

Hur fint är inte det här blombordet? Jag har alltid varit svag för blombord, haha, det är något gammaldags härligt över det hela.

Idag är en helt fullspäckad dag med möten hela dagen, Barrys, körsång (jag har börjat sjunga i kör!) och så tjejmiddag. Härliga tider.

KRAM


2 kommentarer2 kommentarer om “Buster & Punch”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Körsång är baske mig en av de bästa terapiformer som finns. Trodde inte jag kunde sjunga men de senaste 7 åren har jag varit med i en hobbykör. Och rösten blir bättre ju mer man tränar:-) Nu har jag startat ne kör på jobbet- en timma sång varje vecka på lunchen

    Reply
  • Härliga bilder, här själv alltid gillat blombord i olika former hade ett som mamma designat o låtit snickarna göra när huset byggdes om i slutet på 60 talet
    Rejält o bra konstruerat, sålde det sen för en symbolisk summa när jag flyttade men till en kollega som skulle vårda det då det ju bara fanns det bordet som såg ut så..

    Reply