Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:35 | January 28, 2019

Matsalsstolar, Matplats

Matsalsstolar! Äntligen på plats.

Jag är ju en “långsam” inredare när det kommer till mig själv och vårt eget hem. Inga förhastade köp här inte. Har ju länge velat ha ett par andra typer av matsalsstolar (eller heter det kanske matbordsstolar?) och matta men inte hittat något som 1) varit såpass snygga att det varit värt att byta 2) funkar i en barnfamilj = tvätt/skrubb-bara 3) haft ett pris som jag känt att det varit värt att byta för – trots att vi är barnfamilj.

Nu blev det så här med stolarna och jag är supernöjd. Bara mattan som saknas och bokhyllan som ska upp runt fönstret till vänster i bild. andrea brodinjonathan adler nixon

// Bord – Jonathan Adler // Stolar – Mio // Matta – Jotex // Lampa – Sleepo // Vissa adlinks.

Där de två liknande tavlorna sitter vill jag alltså göra platsbyggda bokhyllor med en stängd del nedtill och öppna hyllor upptill. Det kommer att mysa till det hela lite samt ge mig mer förvaring i köket. Vi har redan bra förvaring men med alla mina dukningsprylar… ja ni fattar.

Mattan är tänkt att bli i persika/bränd rosa och gärna med ett mönster. Jag har hittat en perfekt ton men den är omönstrad. Den mattan som ligger nu var egentligen Dianas gamla sovrumsmatta som bara “hamnade” där i flytten. Det har dock funkat väldigt bra med mönstrat och en Isabella som lärt sig äta själv om jag säger så.

Varför persika kanske ni tänker då?

Ja det är sådant som jag tänkte berätta mer om under inspirationskvällen som börjar med ett inredningsföredrag (NYTT för i år) där jag pratar om hur man kan få en ny känsla hemma med enkla medel och visar på massor av olika sätt hur man gör och hur man ska tänka. Det kommer att bli så kul! 

NU – byggmöte i brorsans lägenhet. Japp, jag hjälper bror nummer två nu, ni minns väl bror nummer etts badrumsrenovering som aldrig tog slut?

KRAM

 


10 kommentarer10 kommentarer om “Matsalsstolar, Matplats”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • WOW så fint, älskar pasteller, Andrea du är så himla duktig och ger så mycket glädje och inspiration… kram från damen i Luleå -22 grader idag brrr

  Reply
 • Ser jättefint ut och vilket perfekt hörn för lite snygg förvaring!
  Vi har ett så litet kök att man blir trött. Skulle önska mig ett runt bord men hä´går bara inte in.

  Reply
 • Jättesnygga, passar så bra till bordet. Ja, ibland kan man skynda långsamt när man inreder, det är då det blir som bäst.

  Reply
 • Så snygga stolar!

  Reply
 • Flott✨!!!

  Reply
 • Blev kanooon tjusigt med både färg och form, blev helt plötsligt som ett annat rum..
  Ja det är väl bara bra att skynda långsamt med sitt hem, som jag beskrivit tidigare, såg jag efter ett år här på mina tavelramar i mitt breakfastroom och undrade varför e dom vita på vita väggar så sagt o gjort gick jag till Panduro o köpte guldfärg så var alla ramar guldmålade och det hela blev mkt bättre….

  Reply
 • Men så smart att måla om tavelramar istället för att köpa nya, bra tips!

  Reply
 • Yes…

  Reply
 • Jo svarar på ett tidigare inlägg Andrea då du hade den snygga Gantklänningen och du hade ett “gammalt” skärp, såg i Gantfönstret idag på Jakobsbergsgatan att klänningen var i fönstret med samma nyans av svagt rött i mönstret var på skärpet, vilket var jättesnyggt, nästan som rostfärg….

  Reply
 • Jag såg också, sååå snyggt!!

  Reply