Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:54 | January 28, 2019

Veckan som kommer

Veckan som kommer är som min dag idag, rörig.

Byggmöte hos brorsan. Snart klart men ändå så mycket kvar, precis som alltid när man renoverar.

Får nästan lite ångest av den här bilden men men, snart är det klart och pappen är borta och möblerna på plats! Kämpa.

Ett Barryspass på lunchen förstås. Så kul, vi var över åtta kompisar som tränade ihop idag, killar och tjejer. Jag gav järnet, “powered by” allt socker som den helgen hade att erbjuda i form av födelsdagsfirande och vinterfika.

Gick förbi SoftGoat och spanade in deras vårnyheter och ville som vanligt ha ALLT. Så snyggt så snyggt. I butik nästa veckan, nu är det fortfarande mega-rea. Adlink.

De delar dessutom kontor med By Malina vars vårgrejer börjat komma in och jag säger bara OMG så mycket fint!

En sväng förbi GANT och titta på lite nyheter där med som jag ska ha med i en styling framöver. Här försöker jag estimera storleken, haha.

I morgon blir det först inspelning för Youtube hela förmidaggen, sedan modeplåtning över lunchen två timmar, sedan styling av inredning resten av dagen.

Onsdag är det plåtning av inredning hemma följt av konsert med vår kör på Årets Svensk-galan, nervöst!

Torsdag måste jag fixa all admin och fredag är det först inredningsmöte med en kund, sedan möte om min youtubekanal samt förberedelser för nästa vecka då det är Stockholm Furniture and Light Fair och jag är moderator hos Kartell. Hela den veckan är galen men det kommer bli jättekul, inklusive Childhood-gala. Woop woop.

Nu – natta barn och ta en kopp te.

KRAM


4 kommentarer4 kommentarer om “Veckan som kommer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ojoj kääämpa😂!!!
  Härlig vecka ändå kanske?
  Själv ska jag packa om packningen(igen), på lördag sätter jag mig på planet mot en efterlängtad semester på Bali🌴🍍.

  Reply
 • Är ju rätt tid o åka i detta grå murr o blask
  Trevlig resa 🌴

  Reply
 • Alltid härligt att vara kreativ 🙂 Ha en härlig resa!

  Reply
 • Tack Ingrid!
  Ska bli skönt, förutom flygresan på nästan 20 timmar…

  Reply