Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:32 | February 3, 2019

Helg

Härliga helg med fokus på Isabella. De stora barnen var hos sin pappa och Cedric i Schweiz.

En lista:

Topp denna helg: 

– Snön! Så vackert överallt.
– Ljuset börjar komma tillbaka.
– Varm choklad och bulle på Fabrique med Isabella. Som dock bara varade fem minuter, se punkt längre ner i inlägget.
– Skratta så man gråter och måste snyta sig med kompisar på fredagsfesten.
– Snowracer-race med Isabella och vänner i Hagaparken.
– Isabellas skidpremiär.

Fem saker där jag inte varit på topp: 

– Isabellas trots. OMG jag kämpar för att behålla tålamodet. Ingenting är bra. Nej, nej, nej till allt. Inte en måltid utan tallriken slängd på golvet. Inga kläder på. Droppen för mitt tålamod var när hon kastade min nya dator i golvet. Jag tror hon peakar nu. Jag hoppas hon peakar nu så vi kan gå vidare innan allas vårt förstånd har försvunnit. 😉
– När jag tappade telefonen i toaletten. En smärre svordomssalva KAN ha kommit ur min mun.
– Efter att ha sett dokumentären American Meme (om stora instagramkändisar i USA) och kände mig ful, gammal och sliten. Har aldrig sett så mycket “gjorda” människor i samma dokumentär.
– När jag blev inlåst i garaget igår för att garageporten inte gick att öppna. Ringer jour som inte kan säga när de kommer eller när de kommer att ringa för att kunna säga när de kommer. Fick ta bakvägen ut och taxi hem.
– När jag hittar mitt kort som jag just spärrat för att jag inte hittade det…

Haha, mellan damm och glam = livet!

NU – plocka upp ris från golvet och laga boken hon just rev sönder en sida på!

KRAM

 


21 kommentarer21 kommentarer om “Helg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, trotsåldern! Jag har en snart sexåring här hemma som beter sig som en tonåring, alltid är det nån fas man går igenom tillsammans. Men jag måste bara kommentera, apropå fixade människor och att känna sig ful och gammal, att jag såå uppskattar dig för att du inte är 25 som så många bloggare utan någon som jag snart 40 kan identifiera mig med. Du är ju också kanonsnygg och piffig som få, men på ett mer moget sätt och det tycker jag är helt underbart! Stor kram och kämpa på med tålamodet!

  Reply
 • Ja hjälp den där 6-åringsfasen var ju också så kämpig. Håll ut och tack för fina ord. 🙂

  Reply
 • Men hon är söt! 🙂

  Reply
 • Det är det hon lever på 😉

  Reply
 • Ful, gammal o sliten? Glöm det. Du är snygg, ung och landets mest energiska bloggare. Väldigt kul att följa. Tack för tipset om örhängena! (Tips: Titta på fotot med Veronica Virta-klänningen och örhängena ifall du behöver pepp.)

  Reply
 • Haha tack snälla du <3

  Reply
 • Ful, gammal o sliten? Glöm det. Du är snygg, ung och landets mest energiska bloggare. Väldigt kul att följa. Tack för tipset om örhängena! (Tips: Titta på fotot med Veronica Virta-klänningen och örhängena ifall du behöver pepp.)

  Reply
 • Ja det låter ju som allt kommit på en gång…
  Hon är ju fortfarande liten även om hon är 2 år kanske vill ha mer tid med mamma, så kastar hon ” konkrrenten” i golvet, förstår ju inte riktigt att det är ditt arbetsredskap….
  Tufft o va egen företagare, du kan ju inte precis sitta hemma o vänta på att kunderna skall ringa på dörren…
  💚🌷

  Reply
 • Kom på en av mina böcker som inte är utgiven i Sverige, brukar tänka på den när det känns som allt gå emot
  Tuff Times Never Last But Tuff People Do…
  Och du e världens snyggaste 40 åring Natural Beaty…

  Reply
 • Magsjuka o diarré hela natten tuppat av 3 ggr sen frossa…
  😳😝

  Reply
 • Åh fy! Krya på dig, magsjuka är ju hemskt.

  Reply
 • Ja har ju lågt BT svimmat 3 ggr i natt, magsjuka e den värsta av alla😱😨😝
  Men tack ❤🙏

  Reply
 • Du är så fin och oerhört vacker❤️.
  Uppskattar din blogg så mycket! Genuin, varm och äkta. Och det bästa så ser jag aldrig påhopp och dessa troll som finns på så många andra bloggar. Önskar dig och alla läsare en skön måndag och vecka.

  Reply
 • Ops, ny dator i golvet. Jag har inga barn men hade det hänt mig hade veckopengen blivit indragen över överskådlig tid, hahaha. Med glimten i ögat…. Nåja, du hade haft några höjdpunkter också, det är dom man får leva på!

  Reply
 • Ja indragen veckopeng garanterat. När hon nu får den haha.

  Reply
 • Det där med korten hände mig med, för länge länge sen. Det var idkort och bankkort och mataffär kort med pengar på. . (mamma och pappas att hjälpa till att handla mat med)

  Fick inte bara spärra, fick åka till polisen och göra en anmälan. Sen ringer de från skivaffären. (sa det var länge sen 😂) att mina kort var där. Då fick jag åka tillbaka till polisen och ta tillbaka anmälan.

  Reply
 • Man blir ju så trött på sig själv…

  Reply
 • Tack för trevlig läsning du är så härligt din berättelse och länge leve styvfamiljen
  Som du skildrar på ett härligt sätt med familjer o barn ..

  Snart åker vi till solen och tar svenska fjällen till påsk sent i april

  Önskar er på ön en trevlig vecka..☃️☃️☃️🐎🐎🐎

  Mvh Masse i Roslagen/Småland

  Reply
 • Åh så härligt det låter! Njut.

  Reply
 • Ful, gammal och sliten men inte då! Hur kan man vara det när man sprider så mycket positiv energi omkring sig.
  Tappa telefon i toalett gjorde jag en gång när jag var nyanställd på ett jobb och precis hade kvitterat ut telefonen (liiite pinsamt).
  Ha en bra kväll!

  Reply
 • Ja man känner sig sååå dum, haha. Men de nya telefonerna klarar det rätt bra ändå, tack och lov.

  Reply