Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:55 | February 5, 2019

Hästens och Lars Nilsson

God morgon kära läsare!

Stor dag idag och mycket jobb på mässan. Tyvärr mår jag såååå dåligt men det blir bara att bita ihop. Ont i hela kroppen och huvudet. Hoppas inte jag har fått Isabellas förkylning… Men men, en liten huvudvärkstablett och ett glas juice löser det mesta. 🙂

Igår var jag på en superlyxig lunch som Hästen Beds hade för att lansera sitt designsamarbete med haute couture-designern Lars Nilsson. Vi höll till i Eric Ericsson-hallen som ju bara är så fin. Det är en avkristnad kyrka och väldigt mäktig sal. Det var här min faster gifte sig för några år sedan då jag sjöng från predikostolen, haha.

Jag tycker mönstret absolut påminner om det han gjorde för Svenskt Tenn förra året, deras serie Capri (det inlägget hittar du här – de hade ju gjort en styling to die for). Väldigt somrigt och fint.

“Alla var där” milt uttryckt. Sus och Valerie såklart men även både yngre och äldre influencers. Jag hade äran att sitta vid honnörsbordet med både Lars själv men även Emilia och Lars Wallin, Tina Törnqvist och chefredaktören för Elle Decoration i Tyskland. Vi pratade tyska förstås även om mina tyska glosor inom just design kanske var lätt bristfälliga… 

Fin styling med sidenband i samma mönster som hans design för Hästens.

Älskade Emilia höll i presentationen.

Jag frös som en hund hela dagen. Här har jag tre lager på mig. Cashmeretröjan är på rea nu och så en lång vit skjorta under plus underställ. Burr.

Nu ska jag glamma till mig och sen bär det iväg i snön.

Ha en härlig dag!

KRAM


5 kommentarer5 kommentarer om “Hästens och Lars Nilsson”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad roligt att du berättar om ditt musikintresse. Har du sjungit mycket, tagit solosångslektioner eller sjungit i kör? Vilken stämma sjunger du? Berätta mer, du kan väl skriva ett inlägg om det? /Linda, mezzosopran som nu för tiden gärna väljer altstämman 🙂

  Reply
 • Jag har sjungit mycket jag också, jättekul att få uttrycka sig genom sång. Lokalen, helt magnifik det lilla jag såg. Du har ju ett helt underbart jobb även om jag förstår att det är mycket att göra och på olika platser!!

  Reply
 • Ja men så kul! Sång, rena lyckopillret!

  Reply
 • Hoppas du inte blir sj själv var jag på VC idag fortsätta o dricka Resorb o grönt thé med socker har ff feber blev hemskickad i taxi, men blir upp piggad av dina vackra bilder….

  Reply
 • Skönt att det går åt rätt håll i alla fall!

  Reply