Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | February 5, 2019

Stockholm Furniture & Light Fair

Stockholm Furniture & Light Fair! Idag drog det igång.

Jag hängde på låset och tog en kaffe och läste in mig på frågemanuset jag skulle ställa under mitt Design Talk hos Kartell. Kände mig inte på topp där jag satt i cafét och frös som en hund. Men jobb är jobb och det ska väldigt mycket till för mig att ställa in.

Det gick jättebra i alla fall men sen var jag helt slut. Tog ett gäng bilder men orkade inte filma som jag hade tänkt. Dessutom var jag tvungen att åka hem direkt efter pga frossa, men här kommer mina highlights! 

Matcha kläder med inredning, det är sedan gammalt. 😉

Trä, brunt och skinn = trend!

Gröna toner!

Skinn!

Neutralt och färglöst.

Gult! Men det visste ni ju redan. 😉

Ljust trä såg jag överallt. Här med läderhandtag. Läder/skinn verkar vara på gång ordentligt, så även de ljusa träslagen.

Dova höstfärger på allt och hos alla, check.

Blanda ljust trä med mörkt och så läder förstås. Överlag mycket naturmaterial som ni ser.

Ljust trä och – just det – läder.

De dova höstfärgerna, trä och läder igen.

Guuuuult!

Trä, skinn, dova höstfärger i ett!

Sedan var det en installation av japanska designduon Neri och Hu men jag vet inte vad jag ska tycka om den. Lite obehaglig fängelsekänsla nästan. Vet inte om det skulle symbolisera något, jag hann inte stanna för att se pressträffen.

Framtidens boende?

Nu är jag hemma iförd mys-set och noll planer för kvällen, jag ger mig själv natten och sen tänkte jag vara frisk i morgon! 🙂

KRAM


7 kommentarer7 kommentarer om “Stockholm Furniture & Light Fair”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så mycket fint. Måste fråga på Instagram bilden med ljusblå tröja från soft goast är det nyhet?
  Vad använder du för smink ögonskugga, läppglans på bilden?
  Så fin bild.

  Reply
 • Krya på dig! Jag är hemma med två barn som har över 39 grader, de är helt utslagna så jag får hoppas att jag klarar mig.

  Reply
 • Tack för fina bilder🙏😘
  Krya av massor till dig❣️

  Reply
 • Tack för “rapporteringen” trots frossa och dåligt mående! Krya på dig!

  Reply
 • Ja låter som du jobbat hårt i tuff motvind, lite märkligt att du har frossa flera dagar, utan att något bryter ut. Hoppas verkligen det inte är vinterkräk
  Den är hemsk och tar flera dar att kurera sig och går SÅ långsamt…
  Men krya på Dig 🌷

  Reply
 • Var rädd om dig och krya på dig!

  Reply
 • Tack Marie. 🙂

  Reply