Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:42 | February 6, 2019

Arga Snickaren

Här är några roliga bilder från Arga Snickaren-tiden. Det här måste varit vintern 2011/2012.

Så kul, så mycket minnen, så roliga stunder. Här är när vi är ute på Ingarö hos Maria och Morgan, som får ett jättefint kök och vardagsrum!

Sjukt dålig kvalitet på bilderna, men man får i alla fall en känsla för hur de får det. 🙂

Så här såg jag ut mest hela dagarna. Antingen skruvandes saker eller planerade framtida inspelningars inredning. Vi låg hela tiden tre veckor framåt i planeringen så det var så otroligt mycket att hålla reda på. Jag minns hur Anders röst ekade över bygget när han skrek “ANDREA” och jag visste att han ville ha svar på något som jag kanske inte mindes eftersom jag hade gjort x antal inredningar sedan just den vi spelade in då planerades. Oj oj.

Min “säng” när vi var i Boxholm och spelade in.

Där de bland annat fick nytt kök, två nya barnrum och ett fint sovrum.

Alla saker är ju sponsrade så man kan bara välja utifrån sponsorernas utbud vilket både gör det hela enkelt och svårt.

Före och efter i ett kök i Huddinge.

Före efter vardagsrum. Tyvärr hade jag inte så bra kamera på den tiden så alla bilder är lite pixliga.

Jag har aldrig frusit så mycket under så lång tid. Hade alltid dubbla underställ, dunväst, dunjacka, mössa och vantar. Hatten av till alla som jobbar med väldigt kalla jobb!

KRAM


3 kommentarer3 kommentarer om “Arga Snickaren”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ja Anders kunde verkligen rya märkte jag på TV men han hade ju även ett hjärta av guld..

    Reply
  • Glad man blir av att se att den vackra träpanelen på en av inredningsbilderna sparades! (Hade iofs inte förväntat mig ngt annat med dig “vid spakarna”😉)Kan ibland annars tycka att man river bort för mkt och fina detaljer, i sådana här inredningsprogram.

    Reply
  • Ja den var ju bara så cool!

    Reply