Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:44 | February 6, 2019

Fin klänning till budgetpris

Godmorgon! Solen skiner och jag ska styla lite här hemma. Är fortfarande dunderförkyld men en liten styling har ingen dött av. 😉

Idag önskar jag att jag var barbent och bar den här söta klänningen. Adlink. Men vi är på G, känner ni hur det blir ljusare och ljusare på eftermiddagarna?

Vad hittar ni på för kul idag?

KRAM


6 kommentarer6 kommentarer om “Fin klänning till budgetpris”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Inget kul ff utslagen🙄

  Reply
 • Kände att jag var för tråkig men klänningen är jättesnygg förstår inte vilken slagruta du använder för att hitta alla
  “budgetkap” ….

  Reply
 • Kul å kul…tvättstugan, ett nödvändigt ont. Men sen ska jag ha 2 barndansgrupper ikväll och det förgyller dagen. Kanske även blir en tripp till landet!

  Reply
 • Låter härligt!

  Reply
 • Tillbaka på jobbet efter ha varit sjuk en vecka. Kul att träffa personer än katten och familjen! Hos frisören och snyggar till mig efter jobbet, högst onödigt med styling då jag snart ska dra på mig en ridhjälm. Häst pigg och full av energi, omotionerad under min sjukvecka. Idag ska vi ta tag i den saken!

  Reply
 • Haha, ja man får inte vara frisyrkinkig med häst. 🙂

  Reply