Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:42 | February 7, 2019

Förändra med textil

Det här är ett litet tips jag snappade upp för ett tag sedan och som jag sedan berättade om i en intervju med Vi i Villa för några år sedan – Förändra med textil. Då var det en gullig läsare som hörde av sig och ville veta mer om hur jag tänkte mig om man skulle ha gardin bakom sängen.

Jag tänker mig alltså att man antingen har gardinen som en fond alternativt som sängända. Det blir både mysigt, ombonat, bättre akustik och så händer det något på väggen. Mindre dramatiskt ingrepp än att tex tapetsera.

Här är lite bilder på hur jag menar, alla kommer från Pinterest.

gardin bakom säng gardin bakom säng

Ganska fint eller hur? Här har de också använt tyget som rumsavdelare, smart.

Jag tänker att man fäster en skena i taket och sedan kan man också smyga in belysning. Antingen bakom som en ljusramp eller med spottar riktade på tyget beroende på tygets struktur.

KRAM

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Förändra med textil”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här