Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:21 | February 7, 2019

Snyggaste vårtröjan

Hur fin är inte den här tröjan? Ääääälskar färgen.

Lite lagom “smutsturkos”. Så snyggt till gråa jeans eller vita i sommar. Skynda fynda, tröjan hittar du HÄR. Adlink.

NU – torka bort snoret, ta en neocitran och rulla iväg mot Childhoodgalan.

KRAM


10 kommentarer10 kommentarer om “Snyggaste vårtröjan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla fin klickat hem en nu. Vad har du för färg på läppstift/glans på bilden och även ögonskuggan ? så himla fin make.På instagram har du så fina bilder vita gant skjortan och byxorna är det Filippa K?på bilden brevid har du en annan snygg topp från soft goast hur är den i storlek? Tack på förhand

  Reply
 • Här hittar du allt om min make https://andreabrodin.se/2016/01/18/snygg-makeup/

  Jag har S både hos Gant och Filippa K men just på chinosarna tog jag M för att få en lite mer “lös” look. 🙂

  Reply
 • Det stod inget om vilket läppstift du har på bilden. Läste länken men jag kunde inte se något om läppstiftet där.
  Vore fint om du kunde skriva det! Tack!

  Reply
 • Verkligen din färg. Jättefina bilder på dig.

  Reply
 • <3

  Reply
 • Ja du ser helt otrolig ut första bilden ser ut som du inte varit sjuk haft sjuka barn eller haft några sömnlösa nätter senaste året…
  Själv rev jag loss ett skåp i köket o rensa för att mobilisera energin, trots yrsel och stickningar i huvudet o svettades en del kände jag mig supernöjd och efter att ha gått till Hemköpet och tillbaka genom att hoppa kråka på packisen så kände jag mig i god form jobbar i morgon, Spanien nästa vecka med dottern o barnbarnet…

  Reply
 • Åh så härligt det låter Ingrid!

  Reply
 • Men hur snygg är inte du?! <3

  Reply
 • Åh gulle dig. Bra makeup 😉

  Reply
 • Första dagen jag stod på benen kom jag ihåg ditt inslag om ” persika”
  Tog fram en härligt varm In Wear tröja i
  Persika/ korall kände mig genst några meter piggare….

  Reply