Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:35 | February 11, 2019

Måndag, Stockholm, Nobis, Plåtning

OMG vilken rivstart på veckan. Om jag hade en busy helg så kan man säga att veckan började liknande… Har inte ens hunnit titta in här på hela dagen och det är sällan det händer!

Vi tar det från början.

Upp 04.15 och mot Stockholm. Sladdade in, gosade med Isabella och tog henne till förskolan, sedan packa upp, packa om, stryka och steama alla kläder som skulle plåtas, packa bilen med ny väska + gympakläder och tennisrack till Ivar som han inte hade hos sin pappa där han varit i helgen, svänga förbi hans skola och lämna, ta ett bra telefonmöte i bilen, parkera bil i stan, gå förbi och hämta upp fler kläder som skulle plåtas. En snabb smoothie på Blueberry sedan mot Nobis och träff med Smink-Clara-Maria som satte en ansikte på mig efter den tidiga morgonen. Sedan powerfota med bästa Felicia i en timme. Packa ihop alla kläder igen, möte i lobbyn om ett kul samarbete, möta upp Diana, lämna tillbaka några grejer, hämta Ivar på tennis, tanka, handla mat, laga mat, bada 3 x barn och NU sitter jag här. Woop woop!

Bra dag! I morgon blir det lite lugnare. Jag ska skapa en hel del innehåll och kanske kanske sätta mig ner fem minuter och andas, haha.

I veckan bjuds det på fler fotojobb, möte om fler kurser med Sköna Hem, några Barryspass och så en kul tjejmiddag. På lördag är det Nyhetsmorgon och på söndag ska jag, Diana och Isabella ha “tjejdag” medan killarna är i Åre. Mysigt.

nobis

Jag idag, iförd finaste tröjan adlink.

Har ni en kul vecka framför er?

KRAM


7 kommentarer7 kommentarer om “Måndag, Stockholm, Nobis, Plåtning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det var en intensiv dag,skönt att ta det lugnt ikväll.
  Själv har jag en hel del på gång i veckan,på onsdag skall jag och en kollega gå på en föreläsning som 1,6 miljoners klubben har på Grand hotell i Helsingborg om kvinnor i klimakteriet,skall bli intressant att höra. Sen har jag födelsedag på fredag då blir det restaurangbesök med min syster och hennes man.Lördagen får jag tillbringa i köket,på kvällen blir det kalas för 15 personer,skall bli så kul.

  Reply
 • Ja i morgon frisören ser jag alltid fram emot, kamperat ihop i 28 år, ons jobba packa det sista, tors Spanien 1v med dotter o barnbarnet, skall bli härligt..
  Lyckats få ner både blender och nya lampan men fick ta all bubbelplast jag hade, gick ner i resväskan med skohorn..😉

  Reply
 • Åh, kan man få en praktikdag hos dig ?

  Reply
 • Känner igen mig i mycket! Framförallt i det där med att hålla koll på gympakläder i rätt tid till barn och inte minst bad av barn i synnerhet då det gått några dar, och man själv inte skött om dem just de dagarna, då brukar det kännas som läge för ”rengöring”! Du är beundransvärd med all din energi!

  Reply
 • Möten, handla mat, laga mat, tanka, parkera bil i stan, lämna grejer, bada barn, smoothie…..
  Ojojoj.

  Reply
 • Tjohoo! Nu är jag tillbaka från Nusa dua; rena rama hälsoresan för kropp och själ.
  Yoga x massor,
  Juice x ca 100000 liter,
  ☀ x 🌴 x 🏄x 🍉 x 💞
  Samt kajakpaddling, kul!
  Och nu när jag kom hem hade byxorna från Filippa K anlänt; tog de i beige, snyggt till i vår och sommar.

  Reply
 • Åh vad härligt det låter. Full av energi!

  Reply