Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:28 | February 12, 2019

Copperhill + Ceannis

Älskade Åre. Vi hade verkligen fantastiska dagar med både skidåkning, VM-tävlingar och spa. Inte ett Årebesök utan ett stopp på Copperhill.

Om du inte varit där kan jag verkligen rekommendera ett stopp där för lunch/kaffe/middag/spa/hotell/konferens – allt så härligt. Varje gång vi är i Åre går vi till Copperhill, ni som följt bloggen länge vet, jag brukar alltid ta någon härlig bild därifrån. 🙂

Nu var det extra kul att gå dit då de gjort om hela lobbyn så smakfullt och det är ingen mindre än “mitt” Ceannis som gjort det! Jag har ju jobbat tillsammans med Ceannis i flera år nu och därför är det extra roligt att se så fint de gjort med sina vackra textilier i både de offentliga miljöerna men också i hotellrummen och spa-delen.

De har inrett med mjuka härliga, bulliga former i brända toner, som ligger precis rätt i tiden efter att ha sett de senaste trenderna som ni hört så mycket om här på bloggen! Allt i hållbar design och kvalitet.

I lounge och foajén möts man av härliga sammetsfärger med fake-mocka i en varm och bränd färgskala tillsammans med gråa toner. På den övre loungedelen dekoreras de svarta skinnsofforna med svart äggkudde samt fake-läder kuddar.

Något som ni säkert känner igen är Ceannis klassiska fake-fur (som jag ju har hemma också) som återkommer i pläd och kuddar, uppblandad med deras fantastiska sammet i brända jordnära toner som passar Copperhills koncept.

 

I spaavdelningen har Ceannis inrett med svala, nordiska, lugna toner med olika taktila material.

Från shoppen intill entrén har besökare möjlighet att frossa bland Ceannis produkter. Här kan man köpa en härlig kudde eller necessär till minne av vistelsen på Copperhill i Åre eller bara för att pigga upp med hemma!

Copperhill är verkligen fantastisk plats att checka in på under VM-veckan och på sportlovet. Eller varför inte bara en avkopplande weekend för inspiration och harmoni för själen? Utsikten, to die for. <3

KRAM

 

 


13 kommentarer13 kommentarer om “Copperhill + Ceannis”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var också i Åre denna helgen och det är en underbar plats😄Vi tog tåget för att minska på våra flygresor. Gick hur bra dom helst. Hur försöker du påverka dina följare att göra något åt klimathotet? Det känns som om vi skall shoppa ihjäl oss och helst flyga utomlands varje månad. Jag har verkligen inte levt klimatsmart senaste åren, älskar att shoppa och reser gärna. Men nu måste alla ta sitt ansvar, även jag. Ge gärna tips hur läsarna kan vara klimatsmarta😄

  Reply
 • Sluta äta kött och mjölkprodukter är mitt enskilt bästa, mest enkla och effektiva tips. Den här artikeln är väldigt bra: https://www.naturskyddsforeningen.se/vad-vi-gor/klimat/faqvego 🙂

  Reply
 • Nyfiket frågat, flyger ni när ni åker till Åre? Utomlands flyger väl de flesta men trodde att ni åkte bil/tåg inom Sverige?

  Reply
 • Åre är verkligen underbart!
  Vad är egentligen det värsta för miljö och klimat? Naturligtvis kanske man inte kan peka ut en ENDA “bov i dramat”, men ändå, vad är mindre bra? Det pratas mycket om flygresor just nu….Maten? Plast? Kosmetika? Bil?
  Försöker när jag shoppar; att välja de produkter som är av tex ekologisk bomull/annat material eller producerade hållbart. Men det jag håller mest koll på(försöker!), är att det inte ska komma från producenter som tillhandahåller barnarbete under slavliknande former. Läst ett par böcker om textilfabrikerna i Bangladesh.
  Fruktansvärt!
  Då betalar jag hellre lite mer för en enda vara om den är schysst producerad än köper tio massproducerade slav-artiklar.
  Tyvärr pratas det för lite om detta ämne! Tycker jag.

  Reply
 • Håller helt med. Hela debatten fokuserar bara på flyget och just enskildas flygresor när det finns så mycket mer man kan göra. Jag känner obehag för detta angiveri av enskilda, var går gränsen till slut?

  Vi kan ju börja med industrierna tex?
  Kanske man kan börja titta på stålindustrin som bara i Sverige släpper ut motsvarande 2,5 miljoner Thailandsresor. LÄNK: https://www.svt.se/nyheter/har-ar-klimatbovarna-som-ar-varre-an-flyget eller köttätandet? När börjar vi hänga ut enskilda köttätare eller mjölkdrickare? Bara en tanke..

  Jag tycker som du Karin, man ska vara en påläst konsument så att man kan göra informerade val, oavsett vad det gäller.:)

  Reply
 • Precis!
  Men just nu handlar ALLT om flygresor, senast igår kom det ju att man ska sluta vara en “Carl Bildtare”, dvs någon som flyger mycket….
  Ibland måste man se hela skogen.
  Inte bara en gran😊

  Reply
 • Vego är dessutom väldigt mycket bättre för hälsan också.

  Reply
 • Läste om familjen som tar tåget till Alperna istället för att flyga. Så bra initiativ, dels för miljön men även för att barnen inte skall vänja sig vid att flyga överallt. Alla KAN minska sina flygresor men även jag föredrar flyg pga tiden man sparar. Men att flyga på nöjesresor en gång i månaden är inte ok längre.

  Reply
 • Låter jättebra, säkert spännande för barnen dessutom! Dags att damma av Interrailkortet igen😊.
  Sen påverkar kött och mejeriproduktionen klimatet lika mycket som alla jordens bilar, bussar och flyg tillsammans. Tänkvärt.

  Reply
 • Jag kommenterar aldrig, men jag älskar din blogg, sä mkt positiv energi den ger!!! stor kram

  Reply
 • Fly untill you die
  Shop untill you drop.
  Dagens motto!
  Inom ett fåtal år blir vi varse att detta håller inte längre och det på ett obehagligt sätt
  Länka hit ,länka dit, köp, köp
  Ni som influencers har ett jäkla ansvar egentligen.
  Vad kan vi göra åt Stålindustrin?
  Ingenting i nuläget
  Vi måste börja på en lägre nivå men inte bara kött och mjölk…
  Konsumtion .
  Det kommer bli tufft i framtiden ur ett realistiskt perspektiv.

  Reply
 • Man måste börja någonstans; så ett väldigt enkelt sätt är att börja med att minska eller helt sluta konsumera kött och mejeriprodukter.
  Sen går man vidare till nästa åtgärd osv.
  Tänk aldrig någonsin; “Det kan inte jag påverka” eller som ovan ang. stålindustrin “Det kan inte vi göra något åt”…. DET kan man visst!
  Och man får vara en jobbig konsument (jag är säkert väldigt krånglig😊) som frågar om en vara är miljövänlig eller vad de har för utbud på tex ekologiska och miljöcertifierade varor.
  Senast när jag skulle köpa kattmat; expeditens leende blev stelare och stelare, blicken mörkare och mörkare😂
  MEN; resultatet blev att den butiken numera säljer klimatvänlig kattmat!

  Reply
 • Toppen!

  Reply