Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:19 | February 12, 2019

FABruari

Oj nu kände jag att det har vänt!

I morse var det ljust vid 07 när klockan ringde. UNDERBART. Solen gick upp när de små åt frukost och ja – jag kände livet i mig!

I helgen såg jag på Nyhetsmorgon att de pratade om FABruari istället för VABruari. Haha, det är ju jättekul.

Känner redan att februari har varit mer FAB än VAB. Även om det varit både vab och förkylning här hemma. Men det är en inställningsfråga. Kanske mars kan bli “magiska mars”? Det finns ingen hejd nu på de positiva månaderna. 🙂

Apropå positiv så tycker jag att du ska boka din biljett till Inspirationskvällen om du vill gå. De gick så snabbt på slutet sist så om du funderar skulle jag inte vänta.

Det som kommer hända under kvällen som är nytt är ett kul inredningsföredrag med mig. Väldigt mycket tips, före/efter och hur man kan uppdatera med enkla medel men också hur man kan se nya idéer och lösningar.

Vi kommer också titta på en inspirerande film om inredning med både kändisinslag och handfasta tips. 😉

Så äter vi tre-rättersmiddag, dricker vin/bubbel/alkoholfritt, det kommer vara inredning på plats och mode på plats med massor av inspiration, goodiebagsen kommer precis som sist att vara sprickfärdiga med FAB saker och så blir det självklart lotteri igen med 100% vinst. 😉

Förra året var det ju väldigt bra stämning under lotteriprisutdelningen, haha, folk skrek rakt ut av lycka, så kul.

HÄR köper du biljetten. 

Annars då?

Jo, jag sitter hemma idag och kommer ikapp med mail + admin. Så härligt. Jag älskar vårt hus. Att sitta här vid köksbordet och se solen skina in och hur isen glittrar i viken – så lyckligt lottad jag är. Tacksam.

fabruari

Idag har jag dock ingen liten kompanjon här hemma, hon lever livet på förskolan.

KRAM


9 kommentarer9 kommentarer om “FABruari”

  Hej! Kommer du att genomföra någon inspirationskväll i Linköping eller Norrköping?
  /Linda

  Reply

  Snygg och trivsam matplats med vackra blommor. Har precis ställt ut en likadan bukett på balkongen då jag inte klarade av den starka doften.
  Finns det luktfria liljor?

  Reply

  Kul! Har bokat biljetter till mig och en väninna nu 🙂 Ska bli kul att gå. Missade förra gången.

  Reply

  hej, läste tidigare att Lund va på gång, är det spikat var och när?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här