Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:06 | February 13, 2019

Fifty shades of beige

Beige beige beige, jag häromdagen.

Ganska fint att mixa grått och beige tycker jag.
andrea brodin andrea brodin

// Jacka – slut men liknande på rea HÄR // Jeans // Hårband + väska // Vissa adlinks.

Idag har jag bara farit runt känns det som. Byggmöte, Barrys, kreativt möte, handla, hämta paket på posten med min nya bikini woop woop adlink och så fixa mat till sex barn. Har tre på låns ikväll, ljudnivån tror jag ökade med 7000% just…

KRAM


3 kommentarer3 kommentarer om “Fifty shades of beige”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här