Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:59 | February 14, 2019

CF Hill

För några år sedan startade några kompisar till mig galleriet CF Hill. De har olika utställningar varje månad men just nu har de en med möbler. Riktiga rariteter.

De bjöd in en skara till middag igår för att få en förhandstitt och jag säger bara OMG. Så mycket coola möbler, lampor, detaljer – allt från 50-60-70-talet. Kvalitet lönar sig!

Kan vi prata om den här lampan? Så fin. Tänk att ha den hängandes ned i en trapp tex. Eller så här, över matbordet (om man har takhöjden vill säga…).

Buckligt fat från Alvar Aalto.

Men det var den här spegeln som verkligen fick igång mig. HUR cool? Men grönskimrande spegelglas i bård runt. Oh la la.

Helt handgjort bord utan minsta spik, 60-tal.

Spännande samtal och ett kreativt sångframträdande bidrog till den festliga stämningen. Även konstnären Ulf Rollof ställde ut supercoola tavlor – letar du efter något till en offentlig miljö är det här helt rätt.

Gammalt och nytt. Skinnkjolen har ni sett innan och finns inte kvar men det finns en ny variant på den HÄR. Hårbandet har jag ärvt av svärmor men du hittar massor av varianter HÄR och den söta lilla blusen är ett budgetkap adlinks.

NU – fixa inför inslaget på Nyhetsmorgon på lördag. Det är tema hållbar inredning och det är inte så lätt som man kan tro att få ihop grejer. Få företag vill så aktivt tala om hur miljömedvetna de är pga att folk så gärna feltolkar/medvetet missförstår osv. En liten utmaning minst sagt att få ihop det. Har du tips på något företag som har en total miljöinriktning – kommentera så kan jag kontakta dem!

KRAM


11 kommentarer11 kommentarer om “CF Hill”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här