Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:10 | February 14, 2019

Inredningsinspiration

Äpplet faller inte långt från trädet eller hur är det man säger?

Idag har Diana och två klasskamrater fått i uppdrag att utifrån budget köpa och inreda en lägenhet. Hon valde den här nedan. Hahaha, hon har bra smak ändå. 🙂

Jag tyckte att den här förvaringslösningen var väldigt smakfull. Jag hade något liknande i en lägenhet jag bodde i runt 2001-2002 och min bror gör en ytterligare variant nu i sin lägenhet.

Sedan hade den smarta lilla avkomman klickat sig in här på bloggen under fliken “Hemma hos mig” och tagit reda på alla inköpsställen för att planera sin inredning. Älskart. <3

Jag har också varit superkreativ idag och det är ju då jag mår som bäst. Utöver att planera lite för min brors lägenhet har jag planerat upp bokhyllan i tv-rummet som de börjar sätta upp på måndag, planerat uppfräschningen av barnens badrum (vill inte renovera helt då det fortfarande är helt ok – bara “fult”) och beställt bokhyllor till matplatsen. Kul!

Happy Valentine.


1 kommentarerEn kommentar om “Inredningsinspiration”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Bra val – din dotter har bra smak, fick upp ögonen för en väska hon har haft på bild tidigare!

    Reply