Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:01 | February 15, 2019

Stressig morgon

Uh vilken stressig morgon. Jag försöker undvika dem nu för tiden, men idag gick det bara inte.

Själv med Isabella och Jaxy och att få ihop deras båda viljor är ju svårt redan från början. Jag ville inte väcka Diana som hade prov idag och sovmorgon för en gångs skull.

Rörmokaren knackade på vid 07 för att installera det sista och som jag behövde prata med om det andra badrummet där jag ska byta badkar.

Sedan kom min byggare David, världens bästa. Vi gick i samma klass i sex år och han är bara grym. Vi tänker ganska lika och är båda snabba vilket gör det så lättjobbat. Det kan man inte säga om alla hantverkare om man säger så… Men han är svår att få loss och vill inte ta vilka uppdrag som helst så jag får alltid böna och be för att få hans hjälp, haha.

Vi gick igenom det sista och lite andra projekt jag funderar på. Sedan rullade E&N-Sy-Stefan in som just varit hos en kund till mig på Lidingö för att mäta. Vi behövde gå igenom offerten och prata lite om andra projekt vi håller på med. Han är Sveriges proffsigaste tapetserare skulle jag säga. Älskar att jobba med proffs!

När jag fått iväg dem alla (utom röris då) var det dags att få Diana och Isabella presentabla och iväg till förskola och skola. Isabella har en fas nu när hon vägrar klä på sig. Det kan vara ganska frustrerande kan jag säga… Minst en gång varje morgon måste hon ställas utanför dörren i sina innekläder för att förstå att det är kallt ute. Då faller hon till föga och så får man på ytterkläderna. Alltså.

Nu väntar möte med Desiree på Bonnier om våra onlinekurser. Vi ska filma nästa vecka och behöver planera för det. Sedan blir det Barrys och ikväll har Ebba von Sydow fest. Roligt!

Jag känner sådan vårpepp just nu. Älskar när jag kommer in i en sådan energifas. Inget slipper undan. Det ska röjas, fixas, göras om, göras klart etc etc. Nu tar jag tag i massor av saker som jag teoretiskt hade kunnat göra hela vintern, men det är som om mörkret förlamar. Känner ni igen er?

Hittade den här roliga bilden från förra året i februari. Jobba jobba, alltid med ett barn på armen/famnen/runt benen… 🙂

Eftersom ni kommer att fråga: // Tapet // Bäddlinne // Sänggavel (mitt tidigare samarbete med Furniturebox – inget samarbete längre dock) // Lampan – ärvd av farmor och farfar // Glass-vas // Adlinks.

Ha en underbar fredag! KRAM


3 kommentarer3 kommentarer om “Stressig morgon”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Andrea, jag känner igen mig till 100 % när det gäller energi. När det är mörkt nästan hela dagarna, så går det bara inte att få något annat än vardagsbestyr gjort! Man gör bara det absolut nödvändiga.
  Men när ljuset kommer: Poff så kommer energin åter!
  Det är en så underbar säsong nu när allt bara blir bättre och bättre för varje dag! ☀️
  Ha en trevlig helg!

  Reply
 • Jaaa, känner igen mig. Tycker iofs att du verkar vara i “energifas” för jämnan😉 Här har det släpat rejält efter ommålning mm. Saker som skall upp har blivit liggandes, men skall fixas nu i helgen. Är verkligen periodare, kan gå in i fixarbubblan, sen tröttnar jag, så blir en del liggandes till nästa fixarbubbla dyker upp, men det kan gå lång tid emellan..Vårkänslor ger verkligen lust att ta tag i saker, härligt!

  Reply
 • Oj det var bra att höra att även Du som verkar vara ett stårstoppat energiknippe har en dipp på vintern. Vintern förlamar verkligen! Bra beskrivning! Man existerar som under ett blytäcke. Väldigt skönt att höra att man inte är ensam om att känna sig hopplös 😪november – februari.

  Reply