Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:57 | February 15, 2019

Vårkänslor!

Vårkänslor!

Åh det är så kul. Sedan några fredagar tillbaka så har jag en grej på instagram att (om man vill såklart) skriva in sin fredagskänsla med en emoji. Hahahaha, jag skrattar högt för mig själv. Det är så roliga rebusar ibland så man dör. Check it out! @byandreabrodin

Nåväl, vårkänslor i outfiten. Jag hade tänkt att ha detta i morgon på Nyhetsmorgon men eftersom temat är hållbart så blir det en outfit som jag ärvt från mormor. Topp, kjol och skor! Allting med säkert 20-30 år på nacken.

vårkänslor

Skorna har ni ju sett innan, topp och byxa är nu adlinks. Smycken från LWL Jewelry.

NU – kasta på mig kläderna och iväg på tjejmiddag. Sitter fortfarande i mys-set så jag får snabba mig. Ses i rutan vid 11.06 imorgon.

KRAM


3 kommentarer3 kommentarer om “Vårkänslor!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lekker bukse og topp👌🏻

  Reply
 • Ha, ha fattade det först som att outfiten på bilder var din mormors…tänkte wow alltså, vilken mormor!⭐💎 Är ganska säker ( på vad jag sett från tidigare) att den ärvda outfiten är superfin oxå dock!

  Reply
 • Så tänkte jag först också😂!
  Men jättesöta kläder hursomhelst👌

  Reply