Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:07 | February 17, 2019

Helg, Mall of Scandinavia, Snygga jeans

Så mysig helg i tjejernas tecken. Först ut en tjejmiddag (52! st) hos Ebba som fyllde år. SÅ kul och ett underbart mixat gäng. Eftersom jag skulle upp till Nyhetsmorgon blev det en Askungen för mig, dvs hemma innan tolvslaget.

Jag måste bara berätta – Isabella har sovit till mellan 06.30-07 HELA veckan och inte vaknat en enda gång på natten. Jag nyper mig i armen av lycka. Hoppas det håller i sig, mvh Trött Mamma.

Jag bar den här underbara toppen som ni sett innan och en härligt glansig, senapsfärgad kjol, nu på 60% rea adlinks. Mormors gamla kuvertväska till.

Efter Nyhetsmorgoninslaget var det bara att ta sig hem, slänga på sig vanliga kläder och iväg till Mall of Scandinavia. Diana hade fått önska vad vi skulle göra hela eftermiddagen och “Mallen” stod överst på listan med lunch på Vapiano som första stopp. Hon fick ett presentkort i julklapp som hon tänkte använda upp om hon hittade något fint. Tyvärr (eller kanske bra) är hon lite som jag. Tittar länge, funderar ännu längre och så kanske kanske slår till… Därför var vi i säkert 15 olika butiker innan hon insåg att hon nog inte hittade något. Suck.

Isabella tyckte i alla fall att livet var toppen och skrek av skratt i varje rulltrappa.

Teaterapan i full gång. Year of the Monkey, here we go.

Jag hittade i alla fall de här jeansen. Riktiga “villhöver” jeans, men så fina. Dels färgen som är lite härligt vårig och så den snygga knäppningen med dubbla knappar. Då är det fint att stoppa in toppen tycker jag. På jeans med vanlig knäppning vill jag i så fall ha ett skärp för att dölja knappen, men här blev det en fin detalj!

// Jeans // Kofta med jättefint ärmslut // Topp // Adlinks.

Tyckte den här klänningen var jättefin och lite “Andrea” men jag hade fullt sjå att hålla reda på trollungen så det blev inget. Vad tycker ni, fin?

Så kom Marika över på fika i eftermiddags och hon gav mig de här fina tulpanerna som ju direkt åkte ner i min fina vas adlink. De flyttar till Lidingö efter flera år i Schweiz och vi hade mycket att prata om, hehe. Hade rensat ut massor av Isabellas gamla kläder till hennes dotter. Väl i “renset” hann jag med två säckar av urvuxna kläder från de stora som ska till återvinningen också. Så skönt.

Nu blir det grönsaksgryta och planering för veckan. Snart kommer killarna hem från Åre där stackars Ivar varit sjuk hela helgen, lilla gubben.

Ha en skön kväll.

KRAM

 


10 kommentarer10 kommentarer om “Helg, Mall of Scandinavia, Snygga jeans”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ribbade Toppen så fin, vilken färg har du?

  Reply
 • Off white! Den är sååååå fin på.

  Reply
 • Ribbade Toppen så fin, vilken färg har du? Och hur är storleken på koftan från Lindex
  Tack för allt fint du drlar med dig!

  Reply
 • Strl S från Lindex 😘

  Reply
 • Gröna klänningen är verkligen vårfin. Det känns att man vill rensa nu. 5 påsar kläder åkte ut från min garderob i helgen och jag tror inte att jag är klar än…

  Reply
 • 100% Andreaklänning😉
  Fräsch färg, ser väldigt skön ut också.

  Reply
 • Ps. Svängde in på ditt insta.
  Damn it; så snygg!!!
  Skjortan till de röda brallorna,
  kommer ifrån?

  Reply
 • Gant! 🙂

  Reply
 • Taaack😘

  Reply
 • Min 12-åring har inga problem med shoppandet. Hon kom hem efter en weekend hos bror med dam och hade köpt sig både en pälsjacka och jeans. Det var inget behöver över det endast vill ha, haha..:-D

  Prickiga klänningen blir spot on (fyndigt, jag vet) på dig!

  Reply