Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:06 | February 18, 2019

Ett par byxor tre stilar

På begäran, ännu ett stylingtipsinlägg!

Ett par byxor och tre outfits.

Grundutförande:

HUR coola är inte dessa byxor? Enkelt stylat med en vit skjorta. Adlinks.

Eller med en snygg tröja över adlink!

Så med en snygg jacka över adlink. Den kan också användas som kavaj tycker jag.

Den här byxmodellen har historiskt sett aldrig varit “jag” men jag måste säga att jag blev helt såld när vi gjorde den här plåtningen. Men klackar till, SÅ fint!

NU – Barrys.

KRAM

Foto: Felicia Masalla – eftersom jag har haft samarbete tidigare i livet med Gant och trots att detta inte är ett betalt samarbete överhuvudtaget måste jag ändå skriva “reklam” för tydlighetens skull.


4 kommentarer4 kommentarer om “Ett par byxor tre stilar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är alltid så urtjusig när du visar dina outfits (ja, annars också) men en sak jag undrar över är om du aldrig har strumpor i dina klackar eller om du bara bär supertunna? Snyggt är det i alla fall.

  Reply
 • Slog till på skjortan, mycket nöjd med passformen!
  Väldigt snygga bilder👌

  Reply
 • Men asså, hur vacker är du inte mänska!

  Reply
 • <3

  Reply