Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:05 | February 18, 2019

Veckan som kommer

God morgon mina hjärtan, äntligen måndag! 🙂

Två av tre barn lämnade till skola/förskola och det tredje barnet hemma sjukt. Havrelatten är fixad, proteinbrödssmörgåsen redo och ritblocket framtaget. 

Helt ostylad bild = livet.

Är hemma på fm med Ivar men sedan blir det Barrys och kul möte. Ska försöka få klart bokhyllans skiss nu och kom på den briljanta iden att återanvända skåpen från kontoret. Älskar när jag får en snilleblixt, hehe.

De ser ju ut så här:

Här hittar du inlägget om hur jag gjorde dem.

De är superfina (jag har en likadan på motstående vägg) men jag har lite andra planer för det här rummet. Även fast det är ett kontor så vill jag ändra flödet lite i rummet och just nu är det väldigt mycket 1) förvaring 2) möbler längs väggarna – något jag inte gillar. Jag vill ut i rummet och jag vill att skrivbordet får en bättre placering.

SÅ – jag återanvänder alltså dessa skåp och sedan blir det hyllor i mdf-ovan, liknande så här som jag visade er:

Dock kommer det inte bli något bakstycke som det är här ovan då jag vill att tapeten ska synas.

Mycket att tänka på dock, eluttag, belysning, lister och distans mellan skåp för att få ett harmoniskt uttryck. Men jag älskar det. Älskar älskar. Haha.

Lovar ni ska få se hela processen sen.

KRAM

 


1 kommentarerEn kommentar om “Veckan som kommer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilket spännande jobb du har. Att få jobba med sin kreativa sida är ju underbart!

    Reply