Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:34 | February 19, 2019

Barrys, Återbruk, Thomas Sandell

Kul dag igår med bland annat ett Barryspass. Vi är ju ett helt gäng som går så det är alltid minst två kompisar på samma pass. Igår var vi säkert tio kompisar, så kul! 

Omklädningsrums-efter-pass-glädje iförd rosa blus. Kan vi prata om min make? Har ju talat mig varm för den här foundationen så många gånger men den är magisk. Täcker och jämnar ut utan att det blir “kaka” adlinks.

Jaxy fick som vanligt vara fotomodell. Hon är så bra på att posa. Man sätter henne någonstans, säger “stanna” och sen stannar hon. Tittar i kameran om hon behöver, haha. Här i Kartells nya stol Matrix (eftersom jag haft samarbete med dem tidigare så måste jag märka detta som reklam).

Så gick vi förbi Thomas Sandells födelsedagscocktail. Han fyllde 60 år igår (kan man inte tro kan jag säga) och hade bjudit in en mycket färgstark skara vänner och bekanta till deras SJUKT coola lägenhet. Jag har känt Thomas i över 15 år och han är en verkligt bra vän och person. Dessutom duktig arkitekt. Skyller den suddiga bilden på min fotograf…

Så har jag tänkt att göra en ny kategori här på bloggen – “Återbruk / Återanvänt “. Jag tänkte att ni kunde komma in i bilden här. Om ni har något jättefint som ni gjort om, maila mig! Så kan jag dela tips och tricks på vad man kan göra under den kategorin – till inspiration för alla. Man får självklart vara anonym. 😉

Här ovan är ju Myrornas styling gjord av Sanna Evers på ett par stolar. Jag och Sanna ska göra ett liknande projekt senare i vår för Antikhandlarna, jättekul.

KRAM


9 kommentarer9 kommentarer om “Barrys, Återbruk, Thomas Sandell”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • 60 år? Inte en chans!
  I så fall kanske Herr Sandell kan dela med sig av sina hudvårdsknep och trolleriformel😉
  Snygg stol för övrigt; den klär Jaxy.

  Reply
 • Jag funderar på att gå tillbaka till Lumene Blur. Hittar inte rätt i foundation-djungeln och då är gamla säkra kort bättre än att leta efter nya.

  Vilken nyans har du i Lumenes Natural Glow Foundation? Tycker den är svår och upplever alla som väldigt ljusa när jag testar på handryggen.

  Reply
 • Just nu (hej februariblek) så 2 på blur och 5 på glow 🎉 så mixar jag dem i handen.

  Reply
 • Tack för svar sweetie!!

  Reply
 • Jag använder Lumene sedan du skrev om den en annan gång. Samma nyans som du. Den funkar perfekt!
  Maggie

  Reply
 • Fick mig ett gott skratt när du skrev ”kan vi prata om min make?” Jag tänkte Ced 😜

  Reply
 • Haha.

  Reply
 • Hej
  Coola Jaxy är bra som modell, så gullig. Tack för tips på Foundation, jag använder sedan ett bra tag lös Foundation, min fråga är använder du en svamp eller fingrarna när du tar denna tub Lumene Foundation? vilket är bäst? Funderar på att byta till denna
  Kram

  Reply
 • Jag smetar ut allt i handen och sedan på ansiktet. Makeup-artisterna kör svamp så det är nog vad man känner sig bekväm med. Jag “känner” mitt ansikte när jag smörjer in så jag gillar händerna, men det blir ju kladdigt… kram

  Reply