Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:28 | February 19, 2019

Bilder från dagen

Filmat hemma idag till min youtubekanal, du följer väl?

Så kul.

Lite pics hemifrån.

Så har vi valt färg till den platsbyggda bokhyllan. OMG jag är nästan nervös. Vi ville ha en grön ton som funkar både mot kökets grå/gröna luckor, mot mattan i vardagsrummet och mot den grönskimrande tapet i sovrummet. Jag höll upp färgkartan mot alla instanser och den näst nedersta var den som var finast mot allt. Nu håller vi tummarna för att det blir bra…

Det kommer bli coolt om inte annat. Tricket är att hitta samma svärta i alla tonerna så att de inte skär sig i kulörthet. Jag brukar vara ganska bra på att plocka svärtan och jag hoppas jag fick till det nu med. Men ni skulle hört diskussionerna mellan mig och Cedric. Man skulle kunna tro att han inte är så intresserad, men icke, han ääälskar att “lägga sig i” som jag kallar det. Haha, men oftast kommer vi fram till bra lösningar genom dessa diskussioner om hur det ska se ut. 😉

To be continued.

KRAM


6 kommentarer6 kommentarer om “Bilder från dagen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Läser alla inlägg härifrån men hinner inte skriva inte en minut ledig SÅ intensivt med 9 mån barn barn men hela serveringspersonalen på Bär Marina blev alldeles till sig log o kom fram o pratade o sa att han var så söt även äldre par lägger huvudet på sned men mm håller på att somna i soffan..

  Reply
 • Åh gulle, njut!

  Reply
 • Har faktiskt undrat hur du får igenom alla projekt så lätt (?) och snabbt. 🙂 Så vi har alltså en man som är intresserad och engagerad och som kommer med synpunkter men sedan ger dig friheten att genomföra som du vill/tänkt. Wow säger jag bara. Kan han fixa sin egen youtubekanal? Målgrupp: Män. 😁

  Reply
 • HAHAHA, jaaaa!

  Reply
 • Deal! 👍❤

  Reply
 • Godmorgon
  Vilken smak och stil du har🤩 Så roligt att du vågar använda färg i allt du gör och i ditt hem
  Tack för en omväxlande bra blogg och tack för Jaxy uppdateringar
  Hon är ljuvlig
  Ha en fin dag önskar Cindys matte ☀️

  Reply