Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:21 | February 21, 2019

Instagram life vs Real life

Just nu roar jag mig med en (minst) daglig reflektion över instagram life vs real life.

Väldigt roligt och förmodligen hög igenkänningsfaktor. 😉

Instagram life:

Ordning och stylat.

Real life:

Röra, barn, kameror…

Ni vet hur det är!

KRAM


6 kommentarer6 kommentarer om “Instagram life vs Real life”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Love those photos! They tell more than thousand words !!!

  Reply
 • I know, it’s so funny 😉

  Reply
 • Överstylade pics blir lite trist efter ett tag. Kan jag tycka.
  Men dina är det ingen fara med, du bjussar på allt möjligt. Kan sakna något gott recept emellanåt; kanske vore något “veckans goda”/”veckans sunda”🍰🍍?!( lät nästan som något från Husmorsjournalen haha) Eller helt enkelt en vanlig middag, inspiration du vet….DET är ju du bra på.
  Själv ska jag bjuda min syster på sojarostad broccolisallad med chili och pumpafrön ikväll☺

  Reply
 • Älskar sånt här, tycker det är väldigt bra att visa upp båda!

  Reply
 • Haha, visst är det så. Men jag lägger upp en å annan svettig bild sekunderna efter löppassen också. Real stuff!

  Reply
 • Haha om det där är din idé om rörigt kan jag sju ka en bild på när mina barn hällt ut ALLA pusselkartonger i vardagsrummet men sen bara orkar lägga 2 och sen går därifrån…

  Reply