Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:13 | February 21, 2019

Tack

God morgon mina hjärtan, så glad jag blir av era kommentarer, så kul att läsa.

Igår var en fullspäckad dag med filmning, Barrys, kör, möte och så Påklädaren på Dramaten med tjejerna.

Hade fått glammiga lockar av min frisör Cissi och kände mig som en i ensemblen för Dynasty, hej 80-tal! Den här kappan som ni gillat så mycket är på 50% rea nu! Adlink.

teddyjacka

Och apropå rea så är den här snygga teddyjackan också på 60% nu! Adlink.

Jag filmade och fotade lite hemma, bland annat den här gröna uppsättningen. Jag älskar grönt och guld ihop, det är en sådan trevlig kombination. Värme men ändå med edge.

Så gick jag igenom gamla bilder och hittade den här. Alltså älsk på den. Gulliga lilla Vilma, rip. Jaxy är inte gammal här och har väl inte fullt ut hittat sin sitt-härskarteknik än, men att använda Vilma som kudde funkade ju också.

Idag ska jag filma hela dagen här hemma med Desiree. Vi gör en jättestor kurs ihop till Bonnier, där också flera andra personer bidrar till kursen. Kul och spännande och lite utmanande. Vi har ju gjort Homestylingkursen ihop och snart kommer även min Entreprenörskurs upp på deras plattform samt en färgsättningskurs som vi gjort.

Så roligt att så många anmäler sig till inspirationskvällen just nu också, i morgon ska jag ta tag i det maffiga goodiebag-innehållet. 😉 Reklam.

Ha en underbar torsdag! KRAM


5 kommentarer5 kommentarer om “Tack”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skulle det bli någon mer inspirationskväll, eventuellt i någon annan stad?
  Hade SÅ gärna kommit på den nu i mars, men är på kurs (i transplantationsetik💓).
  Och sist du hade; ja då skulle jag i vanlig ordning”tänka” ett tag…och så tog biljetterna slut. Så klart!

  Reply
 • Jag vill så gärna. Min utmaning är att hitta restauranger/hotell/locations som kan tänka sig att hålla detta med mig till en rimlig kostnad så att biljetterna inte blir för dyra. Du får komma nästa gång 😉

  Reply
 • Japp, hänger på låset👋

  Reply
 • Påklädaren – var den bra??

  Reply
 • Ja verkligen. Den är ganska lång, 2,5h inkl paus. Men Krister Henriksson och Sven Bertil Taube, vilka stjärnor. Och språket. Jag njööööt. Är ju lite språknörd och deras språk var enastående vackert. Men gå inte en kväll du är lite trött, alla mina kompisar satt och gäspade. 😉

  Reply