Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:26 | February 22, 2019

Youtube välkomstfilm

Så har jag äntligen fått tummen ur och fixat en introfilm till min youtubekanal. Sakta men säkert.

Nu spelar jag in en hel del så snart ska ni få se mer rörligt material från mig. Det är så roligt!

Min fråga såklart – VAD vill ni se i inredningsväg i klippen? Hit me.


Det kommer ju bli inspiration, trender, DIY, tutorials, kändishem, house tours osv, men jag tar gärna all inspiration från er som möjligt.

Glöm inte att prenumerera på kanalen också, det betyder jättemycket för mig.

Jag måste erkänna att det varit en väldigt lång vecka. Det har varit både upp och ner och sjuka barn och många beslut och mycket leverans. Nu vill jag bara – i nämnd ordning – ta ett bad med en härlig ansiktsmask, äta Cedrics goda pasta och dricka ett glas vin och sedan titta på en bra film.

Jag är mentalt trött efter den här veckan och hela helgen ska vikas åt familjen, huset och – hehe – bloggen. Jag älskar min blogg och har svårt att slita mig. I veckan ska jag hjälpa min brors flickvän att styla hennes lägenhet för försäljning med alla mina stylinggrejer jag har (har ju ett helt förråd med stylinggrejer). Tänkte både fota och filma så ni får se. Dessa grejer ska jag plocka ihop och planera lite för nu i helgen tänkte jag. Tema blått!

Men först, TACK för att just du läser mig blogg.

<3

 


14 kommentarer14 kommentarer om “Youtube välkomstfilm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skulle vilja säga tack till dig istället som på ett fint sätt delar med dig av ditt liv o hem på ett personligt sätt utan att vara privat i din blogg som jag gillar skarpt. Tycker bäst om att se bilder fr hur du inreder hemma el hos andra. Du har ett fantastiskt inrett hem med god smak.

  Som förslag på din Youtubekanal har jag inredning lyx kontra budgettalternativ.
  Inredning av olika stilar som skandinaviskt, lantligt, art deco osv.

  Önskar er en fin helg🌷🌺
  Kram Anette i Lidköping

  Reply
 • Enda bloggen som jag läser; har varken tid eller intresse att cirkulera runt på en massa andra som ändå inte håller samma standard som din.
  Skål och trevlig kväll😘

  Reply
 • Hej!
  TACK för bra inredningstips.
  Inspiration till att förändra inredning med hjälp av gammalt och nytt.
  Hur kan man blanda olika träslag och material?
  Lampor..ljussättning.
  Vad ska man tänka på?

  Reply
 • Tack till DIG!
  Hur inreda med stora fönster och högt till tak, speciellt då det blir tom vägg ovanom fönstren alltså högre än en meter…
  Så kul med din kanal !

  Reply
 • Tack för allt du skriver!

  Reply
 • Din blogg är så härlig att läsa o följa, det första jag gör när jag kommer till arbetet o till frukost på helger 😉 Tack för allt du ger o skriver om högt som lågt !!! Ta hand om dig o familjen lite extra i helgen o njut av solen i massor. Kram

  Reply
 • Stort tack för en så otroligt inspirerande blogg med inredning. mode, resor mm! Följer dina inlägg med stort intresse! Tack igen och önskar en mysig helg!

  Reply
 • Hej Andrea!
  Tack för att DU bloggar! Läser de flesta inläggen med stort nöje. Främst inredning och träning. Är lite avis på Barrys passen då de verkar så bra och effektiva! Vill ha deras koncept i Norrköping 🙂
  Ha en trevlig helg!
  Maria

  Reply
 • Hej, och jag säger också ett stort Tack för en jättebra blogg !
  Jag tycker det skulle vara intressant att få se/veta hur man kommer fram till en stil som passar platsen, gör en moodboard och letar rätt inredning till stilen.

  Trevlig Helg !

  Reply
 • Tack Andrea för en fin och proffsig blogg!

  Reply
 • Tack själv andrea för en underbar blogg med massor av härliga och fräscha ide’er, alltid så positiv och proffsig i framtoningen. Jag läser din blogg och kollar på din kanal, dina klipp regelbundet, jag får så mycket härlig energi genom det! Din proffsighet och stil lyser igenom överallt! Vi har inte samma smak vad gäller inredning men jag älskar att hämta inspiration , råd o tips från din blogg o youtubekanal. Fortsätt så!

  Reply
 • Så glad jag blir Birgit!

  Reply
 • Gärna om hur man inreder med snedtak. Vi har endast 90 cm golv till tak på övervåningen, så det är så svårt att få till både vårt sovrum, barnens rum men framförallt bra förvaring!
  Tack för en bra blogg!

  Reply
 • Nu hänger jag inte helt med, 90 cm brett där det är ståhöjd menar du? Eller är hela övervåningen bara 90 cm i takhöjd?

  Reply