Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:43 | February 23, 2019

Mellan glam och damm

God morgon kära vänner.

Mellan damm och glam tänkte jag för den här bloggposten. Inatt – uppe med sjuk Isabella mellan 7-8 gånger (tappade räkningen efter ett tag). Hoppar över bilden. För allas skull.

Så häromdagen när jag plåtade med bästa Felicia (som tyvärr flyttat utomlands nu) och Clara-Maria, som är den makeupartist som jag jobbar med mest inför plåtningar.

Vi måste prata om tre saker här känner jag.

1) Klänningen. Snittet! Färgen! Så sjukt snygg. Det är ett pressex från ByMalina men har kommit i butik nu adlink. 

2) Glowet! Clara är kanske världens duktigast MUA (jag känner henne från TV4 Sminket) men hon är så bra på att få fram ens eget glow. Nu äter jag ett tillskott också som hjälper glowet på traven, mer om det senare.

3) Turkost och silver. Vilken fin kombination. Jag brukar alltid matcha med guld mot turkost men nu ville jag skapa en ny look. Diademet är ärvt av svärmor och den lilla väskan är ett riktigt budgetfynd från Ceannis höstkollektion men den finns tyvärr inte kvar längre. Däremot har en vårnyhet från dem kommit in som bara är SÅ cool adlink!

Smyckena kommer från svenska LWL Jewelry och är inlånade för plåtningen.

Det är det som är så kul med plåtningar, man kan låna in så mycket från alla pr-byråer och skapa många olika  outfits/stylingar/inredningar som man aldrig hade kunnat göra om man hade behövt köpa allt. Däremot är det ju lite “Askungen” över det hela när allt åker tillbaka samma eftermiddag, haha.

Ha en härlig lördag, nu ska jag ta en havrelatte och känna livet i mig. Tack för alla era fina kommentarer, jag glädjer mig.

KRAM


14 kommentarer14 kommentarer om “Mellan glam och damm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon!
  Stackars er; låter som en jobbig natt.
  Bilderna är så fina.
  Och örhängena!
  Gärna detaljerad information om makeupen någon gång när du har tid och lust. Snyggt!
  Ha en härlig lördag och ta en kanelbulle; det är du värd.
  KRAM.

  Reply
 • BRA idé! 🙂

  Reply
 • Alltid en lättnad att höra att man inte är själv uppe med sjuka små barn. Jag sprang mellan mina två små heeeela natten. 😅

  Reply
 • Uh lider med dig. Jag har sovit ikapp idag när hon sov middag plus ätit en semla. Då känns det bättre 😉 Hoppas du får sova inatt!

  Reply
 • Underbara foton!

  Reply
 • Fantastiska bilder… omslag VOGUE. En helt annan sak det här med inredning, ser att du även samarbetar med Sköna Hem som jag prenumererar på, sista numret på omslaget finns en lampa från Orrefors som jag köpte i början -80 talet här i Luleå, nu mera har min dotter den i sin ägo, lite kul tycker jag…. kram från damen i Luleå

  Reply
 • Så himla fina bilder på dig!

  Reply
 • Wow vad vacker du är!! Vill
  Gärna ha de där tipsen på glowet (är också uppe och ränner på natten och ser inte ut sådär..) kram!

  Reply
 • Fina bilder …. snyggt
  Ha en härlig helg nu flyger vi till sol o hav..

  Hoppas lilla Isabella kryar på sig💞

  Kram
  Masse Roslagen /Småland

  Reply
 • Åh så härligt det låter!

  Reply
 • Vilka fina bilder,du är så snyggt sminkad,passar jättebra i klänningen.Wow👏👏👏

  Reply
 • Tack Anette!

  Reply
 • Gillar din balans i bloggen – alltid bra ton oavsett läge o med humor. Flyter liksom på utan att bli för mkt drama eller krav. Sustainable faktiskt!

  Reply
 • Haha nä drama och krav orkar inte jag heller med 😉

  Reply