Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:48 | March 10, 2019

Gala, långklänning, djungeltema

Hela den här helgen kommer jag att leva på länge, haft så otroligt roligt och maxat varje stund. Massor av skidåkning, roliga människor, intressanta samtal, fint väder, magisk utsikt, festliga kväller och så en liten nattklubbssväng igår.

Igår kväll var det galamiddag med djungeltema. Ser ni dekorationerna? Såååå jobbat och fint. 

Jag satt med två italienare, en tysk och en österrikare. Så kul och intressanta diskussioner om allt från Europas framtid till hur man överlever ett svenskt midsommarparty (något ingen av dem lyckats med alkoholmässigt…). 

Bar den här turkosa drömmen med silverdetaljer till. // Klänning // Clutch som inte finns i butik längre tyvärr // Diademet har jag ärvt av Cedrics mamma // Adlinks.

På väg hem nu, längtar.

KRAM


1 kommentarerEn kommentar om “Gala, långklänning, djungeltema”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här