Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:45 | March 11, 2019

Inspirationskvällen

Här är lite gamla och nya bilder från några av företagen som är med på kvällen på onsdag!

Först har jag gjort en härlig styling åt Linum som jag visar på massor av olika sätt. Jag tolkar deras vår och har gjort massor av olika varianter. Har fotat och fixat med det hela förmiddagen här hemma, så roligt.

Sedan har jag gjort ett kul videoklipp där jag satt ihop en snygg vårgarderob åt GANT. Hur man kan mixa och matcha på bästa sätt med ett fåtal plagg. 

Jag har väsk och accessoarföretaget Edblad på plats.

Så är också en favorit i repris med – ljuvliga Linda från Dughult och hennes vackra klänningar.

Jag tänker inte säga för mycket mer än att goodiebagsen kommer att vara extraordinaire…

Så kul ska det bli och nu är det all in som gäller för att få ihop det sista. Om ni undrar hur det ser ut behind the scenes så är det ju inte superglammigt. 😉

En något suddig bild som min kompis Marika tog i stundens hetta. Här sitter hon på golvet och flaskmatar sin lilla bebis samtidigt som jag stylar och vi pratar om allt mellan himmel och jord. Hur härligt? Hon och hennes familj flyttar snart in i deras nya hus här på Lidingö, ett stenkast ifrån vårt och just nu är det all in med renovering där. Så det är mycket “byggsnack” mellan oss just nu. 😉

KRAM


5 kommentarer5 kommentarer om “Inspirationskvällen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Önskar att jag bodde närmare så jag kunde anmält mig till inspirationskvällen.
  Läser bloggen varje dag.
  Bra tips och Du berättar så bra och så fina bilder!

  Reply
 • Tack Hanna 🙂

  Reply
 • Jobbar just onsdagar (men snart är det sista arbetdagen)
  Så därför anmälde jag mig inte…

  Reply
 • Tycker det är extra kul att edblads är med; är alltid ute på Singö och Grisslehamn sommartid så man kan säga att jag har både sett och följt det företagets resa från en liten baby till vad det är idag. Deras första butik(jättegullig) öppnade ju i Grisslehamn och finns fortfarande kvar. Har köpt så mycket fint där under åren, både smycken, kläder och inredning. Dessutom gillar jag deras filosofi.
  Synd att jag inte kan vara med på inspirationskvällen.
  Övertygad om att den blir väldigt trevlig, lycka till!

  Reply
 • Vilken härlig historia!

  Reply