Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:53 | March 14, 2019

Inspirationskväll med Andrea

Inlägget är i samarbete med mig själv och med mina partners (GANT, Edblad, Dughult, Linum) på Inspirationskvällen! 

OMG what a night igår. Så otroligt roligt att få göra detta igen.

Underbara gäster som bara spred positiv stämning, jättehärliga utställare som hade fixat så fint för att alla skulle få en härlig upplevelse, Hotel Mornington som – som vanligt – gjorde ett helt enastående jobb. Ingen fråga för dem är för svår/jobbig/omöjlig. Allting bara fixas, löser sig, tänks själv och maten är top notch.

När man jobbar med proffs blir allt så lätt!

Så vad hände? 

Jag var där hela dagen och fixade. Packade goodiebags, stylade, ordnade, testade teknik etc. Goodiebagsen innehöll så mycket fint. Kökshandduk, grytlapp och förkläde från Linum Design, gästhanddukar eller badrumsmatta och lyxig tvål från Gant, doftljus från By Andrea, sidensjal från Edblad och rabattkod hos Dughult of Sweden.

Vid 18 började det men de flesta var på plats redan vid 17.45, precis som förra gången. En trogen följare, Pia, hade med sig en liten present till mig och Jaxy, hur gulligt? Hon kastade sig över godbitarna när jag kom hem.

Det var bubbel och snittar till alla och jag visade en härlig film jag gjort för GANT där jag fått fria händer att tolka deras vårkollektion. Så roligt!

Jag bar självklart klänning från Gant, hur söt är den inte? Ett riktigt sommarkap.

Ni har sett några av outfitsen här redan men en av mina favoriter är ju den här skjortan i beckebölja:

Sedan gick alla ner till konferensrummet där jag stylat med Linums SS19. Jag intervjuade Mathias Elovsson som är designer om deras produkter, hur man blandar så att det blir snyggt med kuddar och favoriter ur kollektionen. Jag tog massa bilder här hemma innan som jag tänkte visa lite senare.

Efter intervjun med Mathias höll jag mitt inredningsföredrag. “Man kan inte ha för många kuddar” var populärt! 🙂

Sedan gick vi upp i restaurangen där Kock-Anders (tillika Teknik-Anders) hade satt ihop en urgod middag åt oss med fina viner.

Jag intervjuade underbara Linda på Dughult of Sweden som gör magiskt fina klänningar, allting sys upp utanför Göteborg! Jag hade bytt om till en av hennes vackra sidenklänningar i gammalrosa med vita prickar och vackra detaljer på ärmslutet. Sedan tog jag en sjal i samma material och knöt runt midjan, visst blev det bra?

Sedan hade jag gjort en kul tutorial för Edblad hur man kan styla sjalen på olika sätt, det klippet ser du här:

Efter middagen var det traditionsenligt lotteri där alla hade fått en lott när de kom. Lotteriet har 100% vinst så det brukar vara populärt! I år kunde man vinna allt från hotellnätter på Mornington till skönhet från Babor, album från Printworks, väskor och sjalar från Edblad, en jättefin klocka från GANT Time, hudvård från Babor, presentkort hos Dughult och så mina inredningsböcker.

Många var med förra gången också och det är förstås jättekul att ni vill komma igen. Sedan älskar jag när nya vänskaper stiftas. Många kommer ju själva men efter de första fem minutrarna är samtalen igång, underbart! <3

Nu väntar en fullspäckad dag och i eftermiddag bär det av till Åre med två av tre barn och vänner. Så kul!

KRAM


8 kommentarer8 kommentarer om “Inspirationskväll med Andrea”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Andrea! Härlig tutorial med scarfen! Du har en fin utstrålning av värme och glädje – som gjord för videoklipp! Heja dig – OCH såklart! Tack för bästa bloggen! My number one! Njut av helgen i Åre!

  Reply
 • Tack för en urtrevlig kväll! Härligt och inspirerande avbrott i vardagen.

  Reply
 • Och som vanligt önskar jag att det blir en inspirationskväll i Göteborg!

  Reply
 • En jättetrevlig kväll, bra mat och fint arrangerad!
  Mums för Jaxy!
  Den rosa klänningen ska jag titta på den var helt underbar!!

  Reply
 • Hej!
  Tack för en fantastisk blogg! Jag får så fina tips, har beställt flera produkter av dina förslag, och samarbeten. För ett tag sedan beställde jag från Balmuir via ditt tips på bloggen. Har det varit svårt tidigare? Jag beställde två produkter, men valde att behålla en då färgen inte stämde med vad jag tänkt mig. Efter instruktion via mejl, skickade jag det utan fri återsändning, och returen skulle till Finland! Gott så, jag är inte knusslig. Jag beställde 13 februari, och sände tillbaka, svar från dem på mejl efter en vecka. Efter fråga igen, hänvisar de till att returen ska bekräftas. Klarna har inte fått besked om retur och jag är besviken. Sjalen jag har betalt för är jättefin, men vill bara informera dig om att detta är ett dåligt samarbete än så länge.

  Reply
 • Nu har Balmuir löst det hela föredömligt skulle jag säga. Det tog tid och var omständigt, men blev bra! Sjalen är fantastisk.

  Reply
 • Härlig att höra! Älskar deras grejer.

  Reply
 • Har glömt o säga att din rosa prickiga klänning
  är vrålsnygg….

  Reply