Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:44 | March 15, 2019

Åre

Tillbaka i härliga Åre!

Morgonbild 07.00 i morse på väg att handla frukost. 😉

Det blir Timmerstugan förstås.

Så Copperhill!

Hoppas på något åk i varje fall men målet är att få igång Isabella på skidor. Vi får se, lilla trotsmonstret är inte alltid med på banan så att säga…

Här hittar du min guide till Åre!

Nu – backen.

KRAM


3 kommentarer3 kommentarer om “Åre”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Din blogg är bara så bra!!!

  Reply
 • Hej
  Vad skoj att Jaxy är med, det gillar hon väl och hoppas det går bra med Isabellas skidåkning
  Jag har nedräkning för på måndag då har det gått 10 dagar och mitt gips ska av som är på hö arm, det var ishalka en fredagsmorgon på väg till jobbet, så ja halkade jag. Jag har kunnat arbeta som ur är
  Trevlig helg
  Kram

  Reply
 • Skönt i alla fall o slippa gråmurret och duggregnet som är ….

  Reply