Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:55 | March 21, 2019

Styla om hemma

Häromdagen gjorde jag en rolig inredningsplåtning hemma för ett samarbete på instagram där jag gav mina bästa belysningstips. Jag håller på och fixar lite med den inspelningen så att det kan komma upp på youtube också i ett längre format, på instagram får det ju bara vara en minut max.

Så här stylade jag!
styla

Släpade in vårt sideboard till matplatsen, bytte matta och så belysning förstås.

Det är så kul hur man med enkla medel kan få en ny känsla. Här har jag flyttat på ett sideboard jag redan hade och så bytt mattan (som ju var Dianas gamla sovrumsmatta) och vips känns det annorlunda! Nu är dock allt tillbakaflyttat och återställt dock, förutom Dianas matta som skänktes till en glad kille från Tiptapp som hämtade allt skräp jag hade hemma.

// Bord – Jonathan Adler // Stolar – mina älskade nya godbitar – Mio // Sidobord (köpta förra året men finns kvar) – Royaldesign (alla lampor kommer också därifrån men var ju bara för stylingen) // På bordet är det ljuskoppar från Skultunaoch en vas från Aytm på rea nu // Tavlorna från vänster – Yellow Korner/Slim Aarons, poster från Desenio och tavla köpt på Affordable Art, ett superbra ställe att hitta cool konst på. Matta – Linie Design. Vissa adlinks.

Dagens lilla inspiration!

KRAM

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här