Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:31 | April 14, 2019

Helg

Den här helgen har jag varit så trött så trött. Vet inte om det är vårtrötthet eller att en lång vinter kom ikapp eller om min Levaxindos inte riktigt håller. Något är det, men jag har bejakat tröttheten och tagit en liten nap både lördag och söndag, hehe. Men jag har hunnit med mycket ändå!

I helgen har jag:

Cyklat med Isabella och Jaxy till Elfviks Gård där de hade marknad. Vi tittade på djur och jag hittade ett litet bord på Refurn som såg spännande ut. Vi får se…

Ätit massor av den goda choklad vi köpte i Italien, oups.

Gått på upptäcktsfärd med Isabella iförd finskor. Hon hade klätt sig själv i Dianas gamla klänning, hatt och finskor. Because I can.

Ätit lunch på Diplomat. Magisk omelett med svamp och gruyere.

Börjat titta på OA säsong två. Oj oj så bra den är.

Tagit en lov på NK med Diana och Isabella. Vi hittade roliga skor adlink som man kunde sätta spännen på för att pigga upp det. 

Rivit av ett Barryspass. Körde både fredag och idag, nu finns inga ursäkter.

Rensat och städat hela förrådet. Oerhört nöjd med det.

Köpt påskägg till mina föräldrar som vi ska träffa ikväll.

Gullat med Jaxy som var lite trött efter vår långa tur till Elfvik igår. Hon är inte heller i toppform så nu får vi båda ut och springa!

Spanat in en tröja jag är lite sugen på adlink.

Potträningen sköt jag upp en vecka pga vädret. Det är lite för kallt för att gå ut nu utan ordentliga kläder så det får bli nästa vecka istället när det ska bli +15. Längtar. Efter vädret alltså. 😉

Nu ska jag titta på det sista från Milano innan klippet kommer upp på Youtube, meddelar såklart.

KRAM


3 kommentarer3 kommentarer om “Helg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja det finns ju ett etablerat begrepp om ” vårtrötthet”, själv tror jag man blir otroligt påverkad av att NU kommer våren, så kommer vintern, att åka hiss upp o ner i förhoppningarna sliter mentalt…
  Om Levaxindosen, ja enda sättet att få besked är ju provtagning…

  Reply
 • Så smart med spännen till skorna, kan ju piffa upp flera olika par.
  Jag är också trött om våren, men börjar bli piggare nu. Kanske beror på den där timman också då klockorna ställdes om.

  Reply
 • Hej Andrea, fina bilder. Jag har varit trött i perioder många år och märkte en klar förbättring med jod. Rekommenderas. Man får ju brist på det lätt som kvinna eftersom man måste ära typ sju ägg el en liter mjölk eller fisk tre ggr per dag för att få i sig rätt mängd. Jag har blivit så ny med detta spårelement. Kram!

  Reply