Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:12 | April 17, 2019

Påskservetten!

I morgon blir det officiellt “påsk” i familjen. Det har varit så otroligt intensiva veckor för både mig och Cedric så det enda vi vill är att vara med barnen på landet, gå i skogen, äta gott och länge, spela spel, göra någon liten men oplanerad utflykt och inte ha ett enda måste. Längtar!

Så här får du till min “påskhare-servett”.

NU – sista avsnitten av The OA säsong 2, omg så spännande.

KRAM


1 kommentarerEn kommentar om “Påskservetten!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Det enkla är, som alltid, det vackra!
    Tack för tips och Glad Påsk!

    Reply