Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:37 | April 21, 2019

Träna på semestern

Träna på semestern! Ja, nu är väl påsk knappast “semester” men lediga dagar för mig i alla fall.

Jag gillar ju att träna och mår inte bra om det går för länge mellan passen. Så jag har två varianter jag brukar köra när jag inte är hemma och kan gå på Barrys/Becore. Vanlig löpning räknar jag inte in här för det går ju att göra lite var som. 😉 

Set från Kari Traa adlink.

Dirty Dozen 

Tre – fem varv av 12 x situps, armhävningar, squats, utfall, jumping jacks, dips.

ELLER

Tabatas (här är det bra att ha en app som räknar, sök på Tabata så kommer det upp flera varianter)

8 x 20 sekunder av situps // armhävningar // utfall eller squats // mountain climbers.

Båda går fort men man får mycket lön för mödan om man håller tempot uppe. Igår körde jag Dirty dozen på bryggan när barnen lekte på stranden, perfekt. 🙂

NU – sanera efter kvällens middag med vänner. Totalt fyra vuxna och sex barn med alla ingredienser av högt och lågt tror jag…

Skratt, fest, dans, ett barn som kräktes, leksaker överallt, ett barn som kissade i vad hen trodde var en potta men det var en tallrik, ett spädbarn, en hund som skulle stå mitt i allt, några påskägg som blev tömda, en nyttig kladdkaka som gick åt, varma hallon och glass, breakdance och flossning, legobitar och härliga samtal även om inte en enda mening fick avslutas pga olika omständigheter. Livet.

KRAM


3 kommentarer3 kommentarer om “Träna på semestern”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja låter intensivt med rubriken allt kan hända..
  Då hade vi en lugn o fin påskafton barnbarnet invigde sin nya stol som mm köpt och när vi kom till efterrätten och kaffet gillade han skarpt min cheesecake…
  🐥🐣💛

  Reply
 • Åh vad mysigt det låter.

  Reply
 • Låter härligt ändå!
  Intressant med breakdance😄.

  Reply