Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:56 | April 22, 2019

Hårspännen, Håruppsättning

Så här fint stylade Momo mitt hår häromdagen!

Hårspännen har jag ju använt i alla år, men det är roligt när någon annat stylar håret åt en med spännen. Sättet han snurrade håret blev så himla fint. Önskar jag kunde berätta hur han gjorde men han tvinnade liksom testarna innan han fäste spännet . Och grönt, så fint adlink!!

Kör på en lite mer beige ton i håret nu. Annars är jag ju i mitt naturliga tillstånd en blandning av jätteblond på sommaren, råttfärgad på vintern och vissa gråa hårstrån sedan Isabellas ankomst (oups!) så vad ska tant göra, jo beige. Känns vårfint. 🙂

KRAM


7 kommentarer7 kommentarer om “Hårspännen, Håruppsättning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fint!

  Reply
 • Hej

  Jätte fint blev håret o fint spänne
  Selfie bilden på dej o Isabella i inlägg tidigare är så underbar. Usch för ormar, hoppas ingen bet er eller sötnosen Jaxy
  Ha en fin start på nya veckan
  Kram

  Reply
 • Du med Nettan! Kram

  Reply
 • ”I samarbete med Hermine Hold” kanske hade hade vart passande😴

  Reply
 • 😂😂😂

  Reply
 • Nja det är ju inget betalt samarbete så då får jag inte märka det så. Däremot står det “Det här inlägget innehåller reklamlänkar” samt att länkarna har skrivet adlink efter enligt RO’s riktlinjer. 🙂

  Reply
 • Åh intressant! Vad får man för att göra reklam för dessa hårspännen då? Någon form av ersättning eller är det välgörenhet?

  Reply