Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:27 | April 22, 2019

Påsken 2019

Den här påsken har jag:

Haft ett ris. Inte varje påsk faktiskt. Fjäderfritt såklart.

Gått promenader varje dag. Lisor för själen.

Hängt jättemycket med Isabella. De stora barnen har varit hos sin farfar halva lovet och kom tillbaka över påskdagarna.

Spelat fia med knuff fem gånger.

Läst ut en bok.

Rensat en garderob.

Ätit middag med den här vyn x 3.

Family forever.

Jaxy har levt livet inklusive “hittat” tre ormar. Jag avskyr ormar men nu är det ju säsong så det är bara att börja ha “ormögonen” på sig.

Vi var i Vadstena.

Och i Gamla Linköping.

Vi letade ägg. Och åt så mycket påskgodis att jag känner mig klar med godis för ett tag framöver…

Hunnit med ett besök på Junibacken.

Fikat med kompisar.

Ätit middag med kompisar.

Tränat Barrys.

Cyklat med barnen.

Börjat spåna på uteplatsen tillsammans med Cedric. Det innebar bland annat att jag satt på hans axlar runt i trädgården för att få bättre förståelse för utsikten OM vi bygger en bättre altanlösning. Haha, grannarna måste undra vad vi håller på med.

Njutit av lugn och ro. Nu känner jag mig superredo för resten av våren, så laddad!

KRAM

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Påsken 2019”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här